Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka przez przypadek

MÓJ SPOSÓB NA DEKOLORYZJACJĘ! POLECAM

Polecane posty

zapewne wiele z was wpadło na szalony pomysł przefarbowania się z blondu na brąz :D I ja niedawno jasna blondynka, któregoś pięknego południa przefrabowałam włosy na kolor ciemny blond. Wyszły prawie czarne, na nawet nie "prawie" lecz "zupełnie". Po paru dniach rozpaczy postanowiłam coś z tym zrobić. Dekoloryzacja chemiczna nie wchodziła w grę bo itak miałam juz zniszczone włosy. I zaczełam je robić .... cytryną! 2 razy w tygodniu wcierałam we włosy sok z cytryn tak żeby się dobrze namoczyły, zawijałam w worek i turban i czekałam 10 - 15 minut. Po 4 tygodniach takich zabiegów kolor na mojej głowie to jakiś rodzaj jasnego brązu - ciemnego blondu. Nawet mi się podoba. Oczywiście nie udało mi się wrócić do blondu jasnego ale teraz jest ok, i chyba na takich poprzestanę! Polecame ten sposób! :)

Gość uuuuuuuuuuuuuup

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość o noooooo
a moze ci się po prostu farba zmyła?

nie raczej nie... ja po każdym razie kiedy zmywałam ten sok z cytryny widziałam brązową wodę, i za każdym razem było widać że są autentycznie jaśniejsze. A ta farba to było palette, FARBA nie szampon. Same wiecie że palette to nawet szampony się nie zmywają.

Gość ajt
po 4 tygodniach to normalne ze ci kolor zchodzi. i bez cytryny. ja wlosy myje codziennie i farba nie trzyma mi sie nawet miesiac.

palette to najgorsze gowno jakie istnieje1wl;osy strasznie niszczy!

masz racje ajt.kazda farba tak ma bo wlosy rosna centymetr na miesiac

ale wy nie rozumiecie. Ta farba się najpierw miesiąc trzymała, miałam białe odrosty a farba ani ruszyła - czarne jak noc. Dopiero po tej cytrynie coś ruszyło. Sama przez mycie nic się nie rozjaśniła.