Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjfhdshuiwufe

sms-co mu odpisac

Polecane posty

Gość mnjfhdshuiwufe

Mam problem dotalam wlasnie sms od osoby ktora lubie(bardzo) a ktora mnie ostatnio wkurzyla...Nie wiem co mu odpisac..czy z jajem czy formalnie --co byscie napisaly? on tak napisal( po angielsku) Hi! how are you? i was just thinking about.......what a wonderful nigt today..many kisses no i nie wiem co naskrobac

Gość fsetgestge
odpisz po niemiecku, niech sie potrudzi z odczytaniem

Gość lolek i bolek
napisz: iś libe diś

Gość mnjfhdshuiwufe
z tym niemiecim to dobre hehehe--------nie da rady!..... no wlasnie---tak mysle my napisac I am fine..... zapytac about what was thinking i nie wiem

Gość mnjfhdshuiwufe
bi umie po polsku

Gość mnjfhdshuiwufe
bo nie umie po polsku -chcialam powiedziec

Gość fsetgestge
najlepsze sa jasne sytuacje, napisz co Cie wkurzylo, po co udaawac ze jest ok?

jakbys chciala mu delikatnie dac do zrozumienia, ze jestes na niego zla to po prostu: I'm fine, thanks x

Gość mnjfhdshuiwufe
aga on nie jest anglikiem---no nic cos skrobne--zapytam zem ciekawa o czym tak mysli

Gość dziewłuszka
a kim jest kochana?

Gość fsetgestge
przeciez napisal ze mysli... jaki to piekny wievczor jest:) wiec pytanie o czym mysli troche nie na miejscu:)

Gość mnjfhdshuiwufe
hiszpanem--ale to chyba bez znaczenia--chlop jak kazdy

Gość dziewłuszka
a mieszkasz w hiszpani?bo ja w madrycie, przystojny jakis, hmm ale fajnie ja uwielbiam hiszpanow!

Gość dziewłuszka
moze trafilas na tego co ja, wyjazdy do niemiec, ladnie smigal po angielksku tez sobie pisalismy w tym jezyku jak jeszcze nei znalam dobrze hiszpanskiego,, tzn wogole, a gdzi ego poznalas ?

Gość dziewłuszka
poza tym nie wiem czym cie wkurzyl ale to juz taki typ wkurzajacy nie umiem tego sprecyzowac..

Gość mnjfhdshuiwufe
poznałam go w Porttugalii-i tak sie ciagnie juz od roku-swoja droga bylam w madrycie 2 tyg.temu

Gość dziewłuszka
jak ci sie wydaje lepiej w portugalii czy w hiszpanii, ja zyje juz kilka miesiecy w hiszpanii, kocham ten kraj ale bardzo pociaga mnie portugalia, a portugalczycy roznia sie jakos znaczaco od hiszpanow? co do smsa moze odpisz po hiszpansku po prostu, ps nie daj sie omotac tym lamaczom serc

Gość mnjfhdshuiwufe
nie mieszkalam nigdy w hiszpanii--takze nie mam porownania-co do facetow to chyba jedno i to samo--wiesz co mam na mysli--i swieta racja-nie dac sie omotac!!! jak dlugo juz jestes w hiszpanii?

Gość mnjfhdshuiwufe
sorry nie doczytalam ze od kilku miesiecy ups

Gość dziewłuszka
ja ci powiem tak to sa takie gagatki ktore nigdy ci nic nie obiecuja, chca cie wtedy kiedy ty ich nie chcesz, co wystepuje u raczej wszystkich facetow ale u nich jest to nasilone...wbrew legend nie sa az takimi swietnymi kochankami, no dobra sa!!! dalam sie omotac! poznalam kilku mozna sie zakochac od pierwszego ujrzenia ich pieknych wloskow i ciemnych oczu i karnacji! przecietny hiszpan jest ladny i zadbany wysoko sobie mierza, ale maja slabosc do polek i to duza..

jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze:D uwielbiam Hiszpanow, kiedys sie z jednym spotykalam - ich typ urody to niemalże moj ideal :D

Gość dziewłuszka
po jednym ktoremu okazalam troche uczucia rozpaczam do dzisiaj! tak sobie mnie zakrecil i zwial jak wolny strzelec..za to po nauczce poznalam drugiego ktorego olewalam ozieble a on pisal, mijaly miesiace a ten dalej pisal, probowal sie dodzwoniac...po jakis 5 miesiacach dal sobie spokoj...ja tez, niestety kazdego dnia musze ogladac te boskie stworzenia, ciagle prowokuja korca zagaduja! na dodatek na polu 37 stopni, psuja mi w glowie..

ile bym oddala zeby byc na Twoim miejscu... codziennie zakochiwalabym sie w nowym chyba hehe... :)

Gość dziewłuszka
dziewczyny powiem krotko odkad ich ujrzalam juz nei rusza mnie zaden polaczyna, nawet nie wyobrazam sobie przyslosci z polakiem! ale nie chce mowic krotko moglabym o nich opowiadac godzinami i mi sie nie znudzi, nawet nei zauwazam ze sie powtarzam...to chyba zauroczenie, jestem o nich wszystkich zazdrosna..

Gość dziewłuszka
talk to me, dziewczyno ty nawet sobie nie zdajesz sprawy jak ja oglupialam przez nich, same bzdury mam w glowie, maja swoje charaktery bardzo przyjacielskie, nie tak jak polak chamciuch...a Ty kochana nie zastanawiaj sie tylko wykorzystaj okazje! ja juz poluje, w zasadzie to wystarczy ze smieciami wyjsc pod blok i juz napotykam z 10 slicznych chlopakow..oj sny to ja mam kolorowe!

Gość mnjfhdshuiwufe
masz racje- wysoka mierza-mniemanie jak tralala-no ale--jak widzisz takiego cudnego, zadbanego etc to po prostu....., i nawet za te pare chwil sie oplaca-przynajmniej bedzie cos wspominac--wiem ze za chwile tu naskaocza i zaczna nas wyzywac od takich i innych--ale zgadzam sie --nie wyobrazam sobie rowniez ulozyc zycia z polakiem--jakos tak smetnie i ponuro....co do tego mojego to tak--im bardziej olewasz tym bardziej lata--no ale to meska cecha macho--tyle ze przegielam teraz juz z tym sms--i czekam juz 27 min nie pisz --no coz trzeba go znowu przetrzymac

Hiszpani...:d i tu nie chodzi tylko o tych facetow, ale piekny kraj, język - jestem w nim zakochana i zaczynam nauke za niedlugo, ta kultura, otwartosc ludzi.... no same plusy :D tylko odwagi brak, mam tu studia i swoje zycie, nie ma z kim wyjechac i do czego.... ale to moje wielkie marzenie!! Wiesz ja mieszkam blisko akademikow i mamy teraz tutaj wymiane... :D i przyjechali studenci m.in. z Hiszpanii... widuje ich czasami, poznalam kilku na imprezie, z jednym sie spotykalam, ale juz wyjechal niestety:( jak ich widze.... to mnie tak do nich ciagnie, ze nie moge po prostu...:P ich piekne czarne oczy.... wlosy...karnacja....ach.... ja chce do Hiszpanii!! :P:)