Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki.brak.okresu

brak okresu w 7dniowej przerwie

Polecane posty

witam potrzebuje pomoc biore tabletki antykoncepcyjne 5 opakowanie, przy 10 tabletce dostalam nagle okres (?) normalnie najpierw rano zaczelam miec plamienia a pod wieczor juz "normalny" okres... :-/ zdziwiona i bardzo rozczarowana dalej bralam tabletki i caly czas mialam ze mnie lecialo, a do konca opakowania, jak skonczylam to dzien pozniej przestalam krwawic i nie dostalam okresu w ciagu 7 dni dzis powinnam wziac pierwsza tabletke, ale teraz nie wiem co zrobic, moja gin jest na urlopie od 3 dni i bedzie do konca tygodnia,a polozna nie umie mi doradzic dodam ze nie zapomnialam zadnej tabletki plamienia mialam przez pierwsze 2 miesiace brania, ale to byly plamienia, nie okres pozniej juz normalnie okres ok 4 dni i zero plamien w trakcie brania a przy 5 opakowaniu takie "cos" biore kontracept- jest to odpowiednik harmonetu

po kazdym opakowaniu robilam przerwe, nigdy nie bralam paczki tabletek za paczka wszystko zgodnie z instrukcja, nigdy niczego nie zapomnialam itp

Gość to moze byc
na moje to ciaza-zrob test!!!!

Gość xura
chyba nie ciąża skoro miała normalny okres podczas brania tabletek. Problem chyba jest w tabletkqach bądź zaburzeniach hormonalnych....

Gość mala82848284
No właśnie,ja odstawiłam kontracept 9 dni temu i nadal nie mam oresu.Co może być przyczyną?

Gość mala82848284
witam przestałam brać kontracept już 10 dni temu,nadal nie wystąpiło krwawienie,pojawiło się za to brunatne plamienie.Może ktoś z was wie co się dzieje?Co zrobić w takiej sytuacji?Czy mogę być w ciązy?