Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIntej

Pójść z nim do łóżka czy nie.....

Polecane posty

Gość MIntej

Hej Wam :) Mam 19 lat i chłopaka starszego o rok od siebie. jetesmy razem poł roku, nie wiem czy iśc z nim do łózka czy nie... Przeszkadza mi troche jego doswiadczenie z poprzedniego zwiazku ( byl z dziewczyna 3,5 roku) Ja nie mam zadnego. Co myslicie Panie? :) bo panowie wiadomo ze na tak :P

Gość Cera tradzikowa
UWAZAJ BO ZARAZISZ SIE OD NIEGO TRĄDZIKIEM

Gość MIntej
jakies madrzejsze wypowiedzi? Studiuje medycyne spokojnie....:)

Gość twoj temat jest glupii
idzie sie z kim do łozka jak sie kogos kocha a nie zalezy to od tego ile on byl z poprzednia dziewczyna

Gość niby studiuje
a takie glupie pytania zadaje :o

Gość NIE BĄDŹ GŁUPIA
ZAJDZIESZ W CIĄŻĘ, CHŁOPAK CIĘ ZOSTAWI. MIEJ ROZUMU W GŁOWIE , A MIĘDZY NOGAMI.

Gość A NIE MIĘDZY NO
GAMI

Gość ONI CHCĄ TYL
KO SEKSU, TO NIE JEST MIŁOŚĆ

sama powinnaś czuć takie rzeczy!! z doświadczonym jest chyba najlepiej..poczujesz sie jak księżniczka..:) polecam

sama powinnaś czuć takie rzeczy!! z doświadczonym jest chyba najlepiej..poczujesz sie jak księżniczka..:) polecam

Gość a to ciekawe bardzo...
studiowac medycyne majac 19 lat...zaczelas bez matury???

Gość MIntej
Pierwszy roczek dopiero :) Nie, po prostu urodziłam się w listopadzie :P Pewnie, że kocham i może głupie pytanie się Wam wydawać...Jak księzniczka powiadasz? Raczej jak niedorajda..... Przez 3,5 roku nabywal z nia doświadczenie.. pod koniec związku byli już mocno doswiadczoną seksualnie parą...(eh za dużo wiedzieć o byłej jest nie fajnie :P) a ja taka nimota w lozku co nie wiem co robic. Eh te kompleksy...

Gość MIntej
No pomoże mi ktoś ? Ojciec mówi mi: Andrzej, ty się jeszcze dobrze nad tym zastanów

Gość Mintej
wlasnie, tak naprawde to jestem chlopakiem i on mial juz chlopaka z ktorym jak pisalam chodzil 3,5 roku.Boje sie ze za ostro moze bedzie chcial mnie wziasc w dupke i sie zaraze hiv

Gość kiła hiv HPV rzeczączka
WZWB pamiętaj 10 min ruszania udami a całe życie możesz sobie zjebać :) podstawa to zabezpieczenie .

Gość malwii
Też miałam taki dylemat :) ale jak mu opowiedziałam wszytsko to później nie dał mi już ani razu tak pomysleć:P ze bez doswiadczenia znaczy gorsza... zaopiekowal sie mna i pierwszy raz byl cudowny :) mowi ze i tak jestem 10000 razy lepsza od tamtej :P

Gość reteer
pewnie ze idz jesli chcesz:P

Gość tiger
to co on nie rucha prez pol roku ?

Gość jeiwjhuhuh
ja nie mogłam wytrzymac, zeby doczekac 'magicznej siedemnastki' (obiecałam sobie, ze wczesniej dziewictwa nie strace), kazde nasze spotkanie budziło pragnienie i podniecenie...przeciez takie rzeczy sie czuje:O Co z tego ze miał doswiadczenie, teraz jest z toba i to ciebie kocha (?? - zadałabys takie pytanie, gdyby tak naprawde było??)

Gość MIntej
Tylko gnebi mnie to, że to ona zostawila jego.. i musialam go blagac zeby ze mna byl bo on "nie chcial juz zwiazkow" Czuje ze ten zwiazek jest jakis taki wymuszony.... Sam mi kiedys powiedzial z czasow gdy bylismy jeszcze przyjaciolmi, ze gdyby go nie zostawila byl by z nia dalej... Jemu bylo dobrze, kochal ja a teraz znalazl sobie chyba taki zamiennik w postaci mnie. Glupio sie czuje w jakiej kolwiek sytuacji lozkowej... po prostu czuje sie gorsza i nie doceniana.

Gość elisabetth
moj mial dziewczyne przez 6 lat i co ma byc skazany na samotnosc? teraz jestesmy szczesliwi jak nigdy :) :) :)