Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliannnna

jak sie czujecie w 7 m-cu ciąży?

Polecane posty

Gość Liliannnna

ja spodziewałam się, ze będę mogła tylko leżeć, tymczasem nic mnie nie boli, czasem zapominam, ze jestem w ciąży, no może tylko to sikaniew nocy mnie wpienia. jeszcze pracuję i na razie naprawdę nie planuje zwolnienia, czy to możliwe, że do 9 m-ca będę w takiej kondycji? naprawdę to miłe dla mnie zaskoczenie....a jak wasze samopoczucie?

Gość Liliannnna
to nie ma tu kobitek w 7 m-cu?

Gość minccia
a ja tak sobie się czuję, jestem senna, zmęczona, plecy troche bola od siedzenia w pracy 8 godzin, czasem zgaga atakuje. Mój lekarz mówi że to normalne.Brzuch mam duży, choć mówią że wcale nie i mam kłopoty ze wstawaniem z łóżka. Ale chyba większe problemy z psychiką, nieformenie wyglądam i zaczynam bać się porodu i czy z dzieckiem w poządku. Staram się trochę cwiczyć, ale popołudniami słabo się czuję. mysłałam że lepiej będę się czuc i wyglądać. albo wyolbrzymiam. co do pracy to zobaczę jak będę sie czuć w upalne dni. Poki co dzielnie siętrzymam i pracuję.

ja akurat teraz odczuwam lekkie zmeczenie czasami plecy , pospaceruje troche i do domu byle do łóżka albo do wc , brzuchol mi troche juz ciazy