Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waże 65 kg

waże 65 kg

Polecane posty

Gość sara 30
TEŻ ważę 65 kg,ale mam 170 cm wzrostu..i co Wy nato?

Gość Mniej niż zero
Jesteś w sam raz! Mam kilka koleżanek o takich wymiarach i są idealne. Nie słuchaj, że coś nie tak. Niektórzy by nawet wieszakowi powiedzieli, że jest za gruby.

To naprawdę względna kwestia. Ja przy wzroście 162 zawsze ważyłam 72 kg (rozmiar 46). Nie czułam się dobrze. Wzięłam się za siebie: przez dwa lata (bez wielkiego wysiłku) schudłam do 60 kg. Noszę rozmiar 42 dół i 38-40 góra. A że mam nogi jak słupy telegraficzne to nie czuje się super lekko, niemniej jednak nie zamierzam chudnąć bardziej. Mój orgniazm ponieżej 60 kg buntuje się i zatrzymuje mi się okres... Jeśli źle Ci z wagą to zrzuć parę kilogramów:)

Gość xxniiunia
ile masz lat ?

Gość nieeskasukienka
ja mam 158 cm a wage 57;/ niby to dużo, ale nie czuję się jakaś gruba, mam dość spory biust;/

Gość helllele
Ja przy tym samym wzroście ważę 48-50 (mam 23 lata), uważam, że to w sam raz, nie jestem na pewno za chuda, jak dla mnie górna granica wagi przy naszym wzroście to jakieś 58 kg. Zależy jakie masz kości i budowę, ale dla mnie osobiście to trochę dużo jak na ten wzrost ważysz, choć zależy jak Ty się czujesz... To najważniejsze. :-)