Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waże 65 kg

waże 65 kg

Polecane posty

Gość jeszcze jesteś w normie
, ale do nadwagi brakuje Ci 1 kg więc sama sobie odpowiedz na to pytanie

Gość zepsulam komórke
"Martyna1996 (martyna.11@buziaczek.pl) a ja mam 13 lat 1.70cm i waże 53 i się ciesze " uprasza się dzieci o niezabieranie głosu 😴

Gość asdfghjaa
No właśnie, dlatego ja przy takiej wadze i wzroście wzięłam się za siebie, tzn. więcej ruchu, bo to moj problem, bo jeść to nigdy dużo nie jadłam.

Gość wg mnie masz normalną wagę
oczywiście jeszcze zależy czy jesteś wysportowana czy nie. bo to dużo robi w sylwetce. na moje możesz trochę poćwiczyć, aktywniej spędzać czas. zrezygnować z niezdrowego żarcia. ale nie musisz się odchudzać...

zresztą jeśli się o to pytasz tzn ,że przeszkadza Ci Twoja waga. Więc zrób coś z nią dla dobrego samopoczucia i wyglądu

Gość asdfghjaa
Popieram ostanie rady. Mi to zaczęło ostatnio przeszkadzać, więc mam nadzieję, że schudnę.

Gość asdfghjaa
Tym bardziej, że tak jak Ty ważyłam mniej i było mi lepiej z tym. Bo jak bym od zawsze tyle ważyła, to co innego.

Gość waże 65 kg
Mi to jakos bardzo nie przeszkadza Tylko wczesniej wszyscy mi mówili , jaką mam ładną figure , a teraz wszyscy mi mówią , że przytyłam. Nie mówią , że jestem gruba , po prostu , że przytyłam

Gość asdfghjaa
No bo gruba jeszcze nie jesteś, ale widać, że ważysz więcej, miałam podobnie.

Gość asdfghjaa
Po prostu przy współczesnych kanonach piękności ;), ktora niekoniecznie są mądre, to ta waga, przy tym wzroście, to już trochę za dużo.

Gość geg 35t 432
ja mam 185 i waze 97 jest ok?

Gość waże 65 kg
myslicie , ze jak zrzuca 2 kg to będzie cos widac? mysłałam zeby tak zrzucic do 60. Bo o powrocie do pierwotnej wagi to chyba nie mam co marzyc

Gość asdfghjaa
Wątpię, że 2 kg mniej będzie widać. A dlaczego sądzisz, że nie ma o czym marzyć żeby powrócić do pierwotnej wagi? Przecież to w twoim przypadku tylko 8, 9 kg, ludzie chudną 20 i więcej kg.

Gość asdfghjaa
No wiadomo trzeba trochę wyrzeczeń, ale wiele ludzi chudnie, więc to jest jak najbardziej mozliwe.

Gość ghjkl
nie przesadzaj waga jest ok.i na pewno wygladasz jak prawdziwa kobieta a nie jakiś wieszak

Ja teraz waże duzo wiecej, ale kiedyś wazyłam własnie 65 kilo przy 164-165 cm i uwazałam, ze jak schudne 5 kilo to bedzie idealnie teraz mój cel to własnie 60

Gość asdfghjaa
Moj cel, to na początku 60 kg, później może jeszcze 5 kg, ale to się okaże.

moim zdaniem powinnaś ważyć około 57 kg. na pewno nie jesteś gruba, ale na Twoim meijscu chciałabym trochę zrzucić;) sama mam 160 cm i ważę 47 i jeszcze 2 kg mogłabym zejść

ja 165 cm i ważę 50 kg wg bmi to nie wiem czy ok czy nie...

Gość waże 65 kg
50 kg ważyłam jak byłam w podstawówce

Gość ja waze 61 kg
i tez mam 165 cm wzrotu i chciałabym troche schudnac

Gość olkaa_15
Ja mam 168 i ważę 66 kg , przeszkadza i brzuuuch xD no i troche nogi.. Ale mój problem to słodycze, nie potrafie sobie odmówić..no i bieeganie , wiem że to najlepsza metoda ale pobiegam jakieś 10min i juz jestem zmeczona. Pomóżcie jeśli potraficie..

hah ja mam 160 cm i 58 wagi xd nie zaliczam się wiec do szczuplych no ale bywa xd do tego moj rozmiar stanika wynosi D, jednakże mowia ze zgrabna jestem no ale coz innego im wypada mowic??:|

Gość dfdsgdsd
Też mam tyle wzrostu ale waże 50 kg.Moja koleżanka też jest mojego wzrostu ale jest szczupła choć waży 43 kg.TY jesteś gruba

Mam 14 lat, 165cm ..i chciałabym schudnąć minimum 10kg. w 2-3 miechy. Proszę pilnie o jakieś skuteczne rady.. Z góry dziękuję. : )

Mam 14 lat, 165cm ..i chciałabym schudnąć minimum 10kg. w 2-3 miechy. Proszę pilnie o jakieś skuteczne rady.. Z góry dziękuję. : )

ja waze... 70 kg i mam 168 cm... wcale nie uwazam ze jestem gruba... a co do ciebie lochaniutka to podejrzewam ze troczeczke sobie wmawiasz... poprostu dobrze wygladasz... bo pewnie nie chcialabys wazyc 40 kilo i wygladac jak niedozywione dziecko z Oswiecimia... (bez urazy) pozdrawiam