Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jednaa

jak wyglada wasz zwykly dzien?

Polecane posty

Gość taka tam jednaa

Gość wstaje o
9tej i fajrant:)

Gość wstaje o
a to był akurat cytat z jakiegos filmu:) ja niestety wstaje o 6 i zapiernicz cały dzień:(

Gość najpiekniejsza -
mnie zazwyczaj budzi dziecko o godz 7-8, daje mu mleczko, przebieram. potem biore sie za podlewanie moich kwiatkow i warzyw. nastepnie zajmuje sie moim synkiem. zasypia on w granicach 12-13 wiec mam czas na ugotowanie obiadu i posrzatanie. wieczorem kapie dziecko, karmie i usypiam a potem znowu podlewam swoj ogrod..i padnieta klade sie spac. a nazajutrz powtorka z rozrywki... troche nudno prawda? ;-)

budze sie o 10... leze do 12 wstaje o 13 gotuje od 15-16-30 czekam na narzeczonego, a gdy wraca jemy i idziemy lezec do lozka...oglądamy tv i tak az do 22. potem zasypiamy!!

wstaje o 7:00, leczę kaca prysznicem i maślanką (albo czymś ciepłym) później odruchy wymiotne po wypalonych dwóch ramkach fajek dnia poprzedniego, o 8:00 herbatka w magdonaldzie i gazetka (giełda, polewka z polskiej polityki, wygrzebywanie z tlumu co fajniejszych zapracowanych laseczek ;) na 9:00 do roboty, praca do 17:00, później piwko w jakimś bistro (kończy się na kilku i wypalonych dwóch paczkach fajek), na lekkiej fazie spacer po złotych tarasach, może nawet kino, powrót do domciu, ciepla kolacja, spać, jednym słowem życie jak w madrycie (((:classic_cool:)))

Gość Sikam kąpię
się godzinę, jem śniadanie, oglądam śniadaniową telewizję, siadam do laptopa, o 2 wychodzę na spacer, sprzątanie, gotowanie, podlewanie kwiatów, jem obiad, zmywam, oglądam seriale, idę kąpać się i spać.