Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemka

LINEA czy ktoś próbowalł , jakie efekty??

Polecane posty

Gość elemka

Witam , wczoraj zakupiłam tak dobrze reklamowany środek .. wierząc ze pomoże mi zrzucić z 5 kilo , na forach czytałam ze ogranicza prawie do minimum ochotę na słodycze wiec to juz będzie sukces. Może sa jakieś dziewczyny które chcą sie podzielić doświadczeniami zażywając linea??

Gość elemka
na pewno jest was tu wiele , dlaczego nie piszecie?

Gość elemka
wiem ze ten temat już byl ale wypowiedzi są z 2008 roku!! wtedy linea chyba dopiero weszła na rynek teraz juz jest pewnie więcej dziewczyn które próbowały linei , stad mój temat...

Gość elemka
podnoszę , myślę ze warto podzielić sie doświadczeniami , ja będę pisać na bieżąco to mój drugi dzień z lineą...

ja nic nie wiem o tym specyfiku bo nikt z moich znjomych go nie stosowala le mam nadzieje ze tobie pojdzie dobrze:)dawaj znac jak ci idzie i jakie efekty:)

Gość dalaj
stosowałam ale nie jestem przekonana że coś mi dała. trzymam dietę cały czas a linea już od dawna nie uzywam a waga i tak powoli spada. wg mnie ważniejsze jest racjonalne odzywanie i ruch a wspomagacze na samym końcu. Czy ograniczyła chęc na słodycze? Nie sądzę. U mnie to bardziej motywacja zadzialała. Zuzyłam 1,5 opakowania Linea i nie zamierzam kupować jej więcej bo moim zdaniem nie warto.

Gość Karolinciaaaaaa
Daj spokój...brałam juz chyba wszystko co popadnie.... Nogi tylko puchły mi po tych badziewnych tabletkach!!! wkońcu wzięłam się za siebie...silna wola...zbliżające sie wakacje...i 8 kilo mniej... rowerek stacjonarny albi zwykły oststni posiłek przed 17 i bez tabletek sie obejdzie!

Gość onap
a ja biorę dodatkowo jeszcze błonnik od około miesiąca i Lineę, i zapominam że mam jeść, wczoraj siedzę o 22 na komputerze i sobie pomyślałam że mimo że siedziałam cały dzień w domu nie zjadłam nic oprócz śniadania, ale myślę ze tu chodzi bardziej o błonnik, naprawdę polecam, jestem wielką fanka słodyczy ale sama zauważyłam że je ograniczyłam:):)

Gość dalaj
tak, zgadzam się że silna wola i motywacja to podstawa. A poza tym spore ilości wody i niewielkie regularne posiłki. :) Wówczas da się i bez takich środków. Powoli a skutecznie to moje zdanie. :) Onap -faktycznie zdrowe jedzenie -tylko śniadanie. Dzieki za taką dietę.

Gość onap
haha, o rany przecież ja sobie tylko zapomniałam, a rzeczywiście też pije dużo wody, i mniej jem:) inteligentna to Ty chyba nie jesteś:)

Gość dalaj
jeśli dalej będziesz tak zapominać to nic dobrego z tego nie będzie. :) W każdym razie MŻ i woda to ważne. :)

Gość elemka
Karolinciaaaaaa ile czasu ci zajęło zrzucenie 8 kilo, jaka dietę stosowałaś , ja niestety nie posiadam w domu żadnego przyrządu do ćwiczeń wiec pozostają mi tylko brzuszki , w lipcu mam ślub a po ślubie jadę nad morze wiec muszę zrzucić do tego czasu z 5 kilo (tzn nie muszę ale chce)

Gość elemka
myślisz ze rowerek będzie lepszy niż taki twister dość ciekawie o nim piszą.. a co do zamążpójścia to tez byśmy pewnie musieli długo czekać jakbyśmy patrzyli tak na to , bo najpierw remont mieszkania , później auto , później coś tam jeszcze itp itd No ale zaczynamy od ślubu wiadomo jakas kasa wpadnie to za to remont i jakoś poleci wszystko po kolei:)

a ja polecam karnet na silownie przynajmniej masz motywacje zeby chodzic zeby sie nie zmarnowal:)

Gość aaaaaaa ja polecam wam
nie wydawac pieniedzy na tabletki ziolka itp bo to dziala jak placebo a w koncu to chemia jest i na fetnesy czy silownie tak samo bo mozna to zrobic w domu a za pieniazki pszczedzone kupic sobie nowy ciuch w mniejszym rozmiarze.sprzetow w domu nie mam i jakos chudne,da sie samemu cos zrobic przeciez.

Gość elemka
Cześć dziewczyny , to mój 6 dzień z lineą , niestety nie wiem czy schudłam ponieważ nie mam w domu wagi , może faktycznie mniej jem , ale za to linea działa na mnie jak środek przeczyszczający, może przez to mam plaski brzuch. Od 3 dni również robię brzuszki (zakwasy mam jak cholera) a dzisiaj zamówiłam sobie twister obrotowy z linkami. Czytałam o nim na forach i ponoć rewelacja , pomaga spalać tłuszcz w tali , biodrach , udach i to w krótkim czasie.... a jak dostane przesyłkę od razu zabiorę sie do ćwiczeń , oczywiście jako wspomagacz będę brała lineę . Będę pisać o efektach. A co u was zgubiłyście już jakieś kg z lineą??

Gość elemka
może się ktoś przyłączy???!! :)

Gość upupup

Gość natala1276
Dziewczyny od jutra chce stosowac linea bylam w ciazy i przytylam za duzo zle sie z tym czuje.Jestem ciekawa jaka diete trzeba stosowac odpiszcie prosze.Pozdrawiam xD

Gość linnnea
Odświeżam temat, bo bardzo mnie interesuje.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.

Gość gość
100% poleacam Linea 20+, schudłam 20kg około 4miesiecy zażywania ,mniej jadłam i oczywiscie jazda rowerem okolo godziny. szczerze ją wszystkim polecam jest bardzo skuteczna. teraz jestem po ciązy -tez zaczełąm ją brac. nigdy z niej nie zrezygnuje. pomogła nawet moim dwóm kolezankom. kilka osob odradzało kupowania,lecz postanowiłam sama to sprawdzic... super rezultaty. niska cena.

Gość wachaczka
a Ty uwierzyłaś w głupia reklamę. Zreszta ja też a kasa stracona i waga ta sama została. Zaczełam brac od 7 miesięcy therm line fast , schudłam już 11kg . Myślę , że to zasługa zielonej herbaty , która poprawia metabolizm.

Gość Żanetkaaa
Witam, brałam linee trzy lata temu i przyznam ze zmiejszył się mój aperyt na jedzienie, a szczegolnie na słodycze których nie jadłam już w ogóle.. ale dzięki tym tabletkom schudłam 12kg w dwa miesiące