Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plpaulinapl

kolczyk w pepku

Polecane posty

Gość plpaulinapl

No właśnie, co w związku z tym? Ja mam kolczyk w pępku i jest ok. Ważne żeby tobie się podobało.

Gość plpaulinapl
ogolnie co o tym sadzicie itp czy bolalo wiem ze kiedys bylam na takim forum dyskusyjnym to bylo bardzo duzo roznych wypowiedzi a dziewczyny czesto pytaja czy boli jak sie goi itp

Mnie nie bolało, ba nawet na to nie patrzyłam, jak kosmetyczka mi przebijała, bo nie mogę :) goiło się w miarę dobrze. A i warto przejść się do dobrego salonu kosmetycznego, by mieć pewność, że czegoś nie "złapiesz" przy okazji i na pewno nie przebijaj sobie sama.

Gość onap
ja tez sobie przekułam, tzn kosmetyczka i jestem zadowolona, też w miare nie bolało, ale ja mam za bardzo wystający brzuszek chyba do pepka, musze pocwiczyc nad nim :D

Gość psocia klocia
mnie tez nie bolało. ale goiło sie ok miesiaca. teraz juz poltora roku nie nosze kolczyka a dziurka nadal nie zarasta ... aha wazne jest to ze jak bedą Ci przebijać zeby dośćwysoko ten kooczyk byl by wzieli duzo skóry ... bo mojej kolezance jakas głupia kosmetyczka przebila i potem jak nosila ciezkie kolczyki to jej sie skóra naciagała i skonczylo sie na tym ze musiala wyjać kolczyk

onap- nie przejmuj się wystającym brzuszkiem :) też mam trochę wystający, to moja zmora :) ważne, że mi się podoba, a nad brzuszkiem można popracować.

Dlatego ja wybierałam kosmetyczkę, prosząc o opinię koleżanki mające kolczyk no i siostry. Także, ładnie mi się już zagoiło i wszystko jest super :)

Gość onap
wiem, cos sie staram robic te brzuszki ale malo systematyczna jestem, kolczyk mam od marca a boje sie go zmienic a kupilam sobie taki slodki:D:D

Ja nie zmieniłam od września, a wtedy sobie robiłam. Chce sobie kupić wiszący kolczyk, ale nadal boję się go wyjąć choć jest zagojony. A i też jestem niesystematyczna, dobrze że chociaż wf jest obowiązkowy nawet na studiach, inaczej byłoby źle :D

Gość psocia klocia
mnie tez nie bolało. ale goiło sie ok miesiaca. teraz juz poltora roku nie nosze kolczyka a dziurka nadal nie zarasta ... aha wazne jest to ze jak bedą Ci przebijać zeby dośćwysoko ten kooczyk byl by wzieli duzo skóry ... bo mojej kolezance jakas głupia kosmetyczka przebila i potem jak nosila ciezkie kolczyki to jej sie skóra naciagała i skonczylo sie na tym ze musiala wyjać kolczyk

Gość onap
no ja skończyłam własnie LO ale w f nie miałam tam od drugiego połrocza :D ale niewazne, mi kolczyki wiszace tak srednio sie podobaja, wole schowane w pepku, teraz niedlugo wybiream sie z chlopakiem nad morze i trzeba bedzie pokazac brzuszek to zaczynam dzis, moze przez miesiac bedzie widac efekty:P:D pamietam ze kiedys doda mowila ze rano robi zawsze 500 brzuszkow i rzeczywiscie ma plaski ale mi wystarczy ze 100;D