Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koch anka

Zazdrosny kochanek.Czy tylko moj?

Polecane posty

No, ale o Twqojego męża/narzeczonego/faceta kochanek nie jest zazdrosny? O kogo jest zazdrosny?

Gość koch anka
Cukierasku z bajeczek to ja juz dawno wyroslam. "Za stara jestem by tylko sie bawic ,za mloda jednak by nie pragnac niczego">>>tak to lecialo

Gość daczki
Może kocha? zakochany? i nie potrafi trzymać zazdrości w sobie tylko ją uzewnętrznia? a to,źle nawet jak jest zazdrość to trzeba ją chować-choćby nie wiadomo co.

Gość koch anka
Daczki ale nie da sie w jego wypadku .:( Szkoda bo zaczynam sie meczyc. Tak dobrze to znam. Jest zazdrosny o wszystkich. Najchetniej siedzialby ze mna 24 godz na dobe i tylko on.

Gość daczki
To serio trudno, egoistycznie. Ja bym trzymał to w sobie-bo wiem,że to by sprawiało,że druga osoba czułaby się dobrze. Przykładowo, wiem że moja kobieta, z którą mam romans, idzie się bawić na cała noc, bo akurat ma na to ochotę, to czuje się źle i się boje czegoś, ale nie mówię jej o tym. Bo wiem,że po tym będzie się czuć źle i niekomfortowo.

A kochasz kochanka? Jesli nie, to zrezygnuj z niego, jesli Cię to za bardzo męczy...znajdzie się nowy....który będzie mniej upierdliwy:) A jeśli Ci bardzo na nim zależy to pogadaj z nim, wytlumacz, że wiedział na co się pisze, że męża nie zostawisz..chyba postawiłaś jasno zasady od początku?

Gość koch anka
Ja nie chodze nigdzie sie bawic,on by chyba oszalal . Ma pretensje nawet o wyjscia do kolezanek na godzine ,dwie. W tym caly problem i o tym chcialam porozmawiac.Chce z nim ulozyc sobie zycie ,ale teraz zastanawiam sie.Juz raz to przerabialam.

Gość daczki
zgadzam się z A.

Gość koch anka
Tak. Mielismy juz calkiem smiale i dosc sprecyzowane plany,ale przez ta jego zazdrosc ,obsesje prawie zaczynam miec watpliwosci. Nie zyje na pustyni a on chcialby ,by wlasnie tak bylo.

Gość daczki
ale to trochę idiotyczne. Mąż, miał obiekcje jak gdzieś wychodziłaś czy bawić się itd. I do tego, teraz kochanek? To jakiś Poje...ny kochanek, który nie powinien nim być, skoro nie umie zrozumieć pewnych rzeczy.

Gość koch anka
Sama sie dziwie ze tak jakos trafiam Daczki. ;)

Rozmawiałaś z nim o tym? Skoro planujesz życie z tym człowiekiem, to porozmawiaj z nim o tym, co Cię męczy. Wytłumacz, że gdy zachowuje się w ten sposób - Ty wątpisz w sens życia z nim.

Gość pewnie ma rogi
no prosze jakie dorosle podejscie do zycia 💤

Gość daczki
Ja na swoim przykładnie mogę powiedzieć, że od początku wiedziałem w co się pakuje. I pewnych rzeczy nie da się obejść, choć czasem, ciężko jak się gdzieś bawi. Z drugiej strony to obawa raczej by się nic nie stało. Trzeba szacunku, wyrozumiałości i chęci zrozumienia, że Małżeństwo to jedno a to co na boku to też co innego. i pewności tego trzeciego jeśli już chce się odejść od tego pierwszego,Właściewego:)

Gość koch anka
Anke przelalismy juz tej wody:( Niby obiecuje ze juz ani razu i to prawda ale do nastepnego razu. Cholera ,gubie sie juz w calym tym cyrku.

Pomyśl, że to nie do końca zależne od niego. Gdy ja się pierwszy raz w życiu naprawdę zakochałam, byłam podobnie strasznie zazdrosna O WSZYSTKO, i nie umiałam nad tym zapanować..to przyszło z czasem. Wciąż jestem z tym samym facetem, ale już nie jestem tak zazdrosna. Faktem jest, ze nigdy nie dal powodów...wiem, ze to ryzyko...ale wydaje mi się, że to z czasem przejdzie...teraz sama smieję się z siebie, jak moglam byc tak zaborcza. Udowadniaj mu za każdym razem, ze nie ma powodow, ze jestes wierna, w koncu mu się znudzi, jak bedzie pewny, ze moze ufac, i sam uswiuadomi sobie, ze Ty wierna, a on sie zachowuje jak glupek:)

Gość koch anka
Anke dziekuje za zrozumienie. Rozmowa nie bedzie latwa i mozliwa odrazu,bo po nocnych wyrzutach z jego strony,ja sie nie odzywam do niego. Moze cos zrozumie a moze wszystko sie skonczy.Bedzie smutno,bedzie przykro ,ale narazie jestem tak zla ,ze gotowa na wszystko prawie.