Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollivia21

Niektóre kobiety boją się prawdy..

Polecane posty

Gość Ollivia21

Dlaczego niektóre kobiety są do tego stopnia zawistne im ktoś ładniejszy tym bardziej go krytykują? Nie rozumiem tego . Oszukują się same w ten sposób. Nie lepiej spojrzeć prawdzie w oczy i dążyć do tego ,żeby wyglądać coraz lepiej zamiast na siłe poprawiać sobie nastrój?

Gość czarny kotekPP
ale o co chodzi :classic_cool:

Gość Ollivia21
Chodzi o to ,że np grube nazywają szczupłe wieszakami żeby się pocieszyć ,a nic ze sobą nie robią itd.

o tutaj to ja sie nie zgodze...zly przyklad dany. co ze niby grube na szczuple mowia wieszak??nie zgadzam sie.one nie mowia na szczuple czy szczuplejsze dziewczyny one mowia na chude a raczej czestao chorobliwie chude dziewczyny.a poza tym nie zapominaj ze niektore cos robia tylko zrobic nie moga bo sa chore...mam kolezanke ktora no niestety walczy nie o to by schodnac tylko utrzymac ta wage ktora teraz ma co i tak latwe nie jest...nie bronie teraz tych ludzi dlatego ze sama jestem gruba bo akurat mam normalna wage

Gość frelka18
Jestem szczupla, musze wrecz duzo jesc, aby nie chudnac, a tez nazywam wychudzone szkielety wieszakami, bo to po prostu prawda:D