Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna z daleka

zrobił mi się cellulit, a mam 20 lat ! czy ten specyfik pomoże?

Polecane posty

Mam 20 lat, jestem wysportowana, w miarę szczupła, 54 kg przy 165 wzrostu. Ale ostatnio tak lekko na tyłku i pod nim zrobil mi się cellulit. Widać to :( Nie wiem, z czego to wnika. 9 miesięcy brałam tabletki antykoncepcyjne, mogły mieć wpływ. Teraz odstawiłam, i coś chcę z tym okropnym celulitem zrobić. Czy ten specyfik jest dobry? http://www.wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci/Tolpa-antycellulit Może polecicie jakieś inne? Oczywiście poza tym zdrowo się odżywiam, biegam. Myślę o basenie (12 lat pływałam, od 2 niestety porzuciłam ten sport) :( Ale jakieś preparaty by się przydały. Proszę o porady.

Gość taaaaaaaaaakaaa jednaa
nadal nei dziala fota

Gość elemka
kup sobie bańki chińskie robisz nimi masaż na naoliwiona skore , naprawde rewelacja , juz po kilku takich zabiegach cellulit może ci zniknąć , w gabinetach kosmetycznych tez stosują ta metodę!

elemka, dziekuje za konkretną radę. Już szukam o tych bankach chińskich, bo naprawdę nie wygląda to dobrze! A serwis mi fotki usuwa, może to i lepiej ;)

Gość Martyna89
Słuchaj na allegro jest dobry specyfik i o dzowo tani , bo ok 30 zł. Ja mam 19 lat i mi pomoglo.