Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a spojrzcie z drugiej s

Dlaczego to facet ma zawszw placic na randkach za obojga

Polecane posty

Gość AAASIA 26
kobieta z klasa nie wymaga płacenia za siebie ale docenia że trafia na prawdziwego faceta który poczuwa się do płacenia za nią. Tak to ujmę. Równouprawnienie to ściema, sory,jak ma być równouprawnienie skoro to np.kobieta rodzi dziecko i to na ogół do niej należy obowiązek dbania o dom? więc autorze nie p.i.e.r.d.o.l. farmazownów,nie chcesz płacić za laskę-nikt Ci nie każe! Ale daruj sobie obrażanie innych

Gość arka1
Widac ze same "ksiezniczki" na tym forum.

Gość **rzygi**
rzygać mi sie chce jak czytam tu co niektóre wypowiedzi... to że facet zapłaci za swoją laske to znaczy że ona jest popierdoloną kurwą piździarą szmaciarą blacharą i dojną krową która tylko brać umie ???? żałosne .... to jak laska zapłaci za swojego faceta to w takim razie on powinien być piździelcem, męską szmatą i kurwą który doi kase od swojej laski ... śmiech ... ;]

Gość arka1
AAASIA 26 to fajnie ze docenia tylko nie przyszlo wam do glowy ze mezczyzna tez chcialby czasami byc gzies zaproszony przez kobiete i dostac cos od niej ?

Gość dla takich dziewuszek
księżniczki z pięknych polskich miasteczek i wsi...:O

Gość AAASIA 26
nie księżniczki, tylko dziewczyny mające u boku prawdziwych facetów,a nie jakieś pokraki które przy płaceniu rachunku będą płacić tylko za swoją kawę. :classic_cool:

Gość asiu ty nawet za swoja nie
zaplacisz :o

Gość a spojrzcie z drugiej s
Ale co z tego ze kobieta rodzi dzieci - facet ma rodzic ? Ty jakas dziecinna jestes :-o Ale to ze opiekuje sie dziekiem nie oznacza ze ma siedziedc na dupie i nic wiecej ni\\e robic. Ja nie toleruje takich nierobow:-p \"kobieta z klasa nie wymaga płacenia za siebie ale docenia że trafia na prawdziwego faceta który poczuwa się do płacenia za nią\" hehehehe dobre :-p docenia, czyli łaskawie pozwala mu sie z soba widywac. jakie to płytkie :-o

Gość arka1
AAASIA 26 i jak tu nie twierdzic ze kobiety leca na kase skoro dla nich mezczyzna atrakcyjny to ten z wypchanym portfelem i nie mow mi ze tak nie jest bo z twoich wypowiedzi az bije to ze nie spotkasz sie z biednym meczyzna, bo dla ciebie nie jest on nic wart.

Gość **rzygi**
z wypowiedzi asi nic takiego nie wynika że nie spotka się z przeciętnie zarabiającym chopem. Sama napisała że po równo można płacić raz ona raz on , więc o co kurwa robicie problem ??? kompleksy jakieś??

ale wiejska asia utożsamia klasę z kasą :)

Gość arka1
tak ? "nie księżniczki, tylko dziewczyny mające u boku prawdziwych facetów,a nie jakieś pokraki które przy płaceniu rachunku będą płacić tylko za swoją kawę."

sama proponowałam płacenie po połowie,nie zawsze, zależało mojego nastawienia i sytuacji, a nigdy nie płaciłam narzeczonemu na początku naszej znajomości nawet tego nie proponowałam przy czym jeśli to mężczyzna wyszedłby z taką inicjatywą na pewno zginąłby później gdzieś w mej niepamięci mam wielu znajomych, którzy CHCĄ płacić za kobietę! ale to też kwestia- jaki mężczyzna? za jaką kobietę?

Gość AAASIA 26
AUTORZE-proponuję wreszcie naprawdę powiększyć sobie tego penisa bo widać że frustracja spowodowana jego minimalnym rozmiarem zaczyna zatruwać Ci życie co widać na przykładzie obrażania innych ludzi...to tak na marginesie...A tak poza tym to dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, mam nadzieję że już Ci ulzyło po wyładowaniu negatywnych emocji... PS.A to jaka jestem to pozwól że będą oceniać ci którzy mnie znają, osobiście...miłego dnia, żegnam się...

Gość arka1
Faceci chca placic za kazdym razem bo nie chca z siebei zrobic burakow, co nie oznacza ze nie chcialiby byc zaproszeni przez dzieczyne i zeby to ona od czasu do czasu za cos zaplacila.

Gość AAASIA 26
RZYGI-oczywiscie ze nie napisalam że lecę na czyjąś kasę itd., to już sam autor sobie dopowiedział...Cóż, stara się byc złośliwy po prostu...

Gość detektyw inwektyw II
Asiu a co, ZUK ci zamkna ? :classic_cool:

asia..może ty biust sobie powiększ?:D

Autorze, głowa do góry, uszy na baczność:) spotkasz jeszcze kobietę, za którą chciałbyś zapłacić i cieszyłbyś się jak dziecko, a która będzie Ciebie miała w nosie:)

Gość **rzygi**
o żesz ja pierdole zbiedniejesz chłopie jak zapłacisz za kawe za 4,5 jeju jeju ... tak jak pisałam, skoro piszesz że te co wymagają żeby facet płacił za nie to są pizdziochy i blachary to dlaczego ciebie nie moze nazwac zadna pokraką i piździelcem że laska za ciebie zapłaciła ?? wyjaśnisz to ?

Asiu - Ty sama obrazasz Autora - nic nie wiesz o jego penisie :D Facet moze chciec placic za kobiete - nikt tego nie podwaza! Ale KOBIETA, KTORA NIGDY NIE CHCE SIE ZREWANZOWAC, JEST NASTAWIONA ROSZCZENIOWO! p.s. Ja inaczej pojmuje dume, niz Wy, laski - dlatego CZASEM POZWALAM placic za siebie - TYLKO BLISKIM PRZYJACIOLOM.

Gość AAASIA 26
czy ja napisałam że nigdy nie zaproszę nigdzie faceta? Czy ja napisałam że ma za mnie zawsze płacić i wszystko mi kupować? Nie!Napisałam że generalnie płaci facet bo do tego sam się poczuwa a kobieta raz na jakiś czas też powinna gdzieś go zaprosić (nieważne czy do knajpy, czy sama coś ugotować),chociażby dla swojego lepszego samopoczucia . Proponuję autorowi nauczyć się czytania ze zrozumieniem!

Poza tym kwestia nie lezy w tym, czy kobieta chce zeby facet za nia czasem zaplacil, zeby pokazac, jak mu na niej zalezy - tylko, ze KOBIETA WYMAGA, zeby facet ZAWSZE albo w 99% wypadkow placil, a sama sie NIGDY (prawie nogdy) nie rewanzuje. To niemile...

Gość **rzygi**
"Facet moze chciec placic za kobiete - nikt tego nie podwaza! Ale KOBIETA, KTORA NIGDY NIE CHCE SIE ZREWANZOWAC, JEST NASTAWIONA ROSZCZENIOWO" ja też nie jestem za tymi laskami które nigdy za nic nie płacą.... bo to też bezsensu.... ale skoro facet chce zapłacić za laske to kurwa niech zapłaci... skoro laska chce zaplacić za faceta też niech płaci kurwa co za temat... zalosny jak wiele innych na kafe..

ASIA -sama nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ale akurat to mnie nie dziwi ;) p.s. kawa po 4, 50 pewnie w Koziej Wólce i tam pewnie asia mieszka

Gość arka1
To nie o to chodzi czy ktos zbiednieje czy nie. Ja nie chce byc z partnerka ktora jest nastawiona roczeniowo, dlatego wypadaloby zeby czasami kobieta tez sie czyms zrewanzowala.

Gość gfjdhsyj jyj
"TOMEK' JAK TAM W TELEKOMUNIKACJI SZCZECINSKIEJ SIE PRACUJE?