Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a spojrzcie z drugiej s

Dlaczego to facet ma zawszw placic na randkach za obojga

Polecane posty

Gość arka1
Dlatego dla mnie dziwne sa postawy osob, ktore zwsze chca placic, niezaleznie od tego czy to kobieta czy mezczyzna. We wszystkim nalezy zachowac zdorwy rozsadek i bedzie ok ;)

Gość frufru
to wy się kłóćcie, a ja wsiadam w cara, zajeżdżam po męża do pracy i porywam go do knajpy na obiad-niespodziankę :) PS. jak ktoś nie ma problmeów to je sobie stwarza. nie macie czego roztrząsać? takich tematów były już tutaj tysiąąąąąąąceeeeeeee...

Gość **rzygi**
to ciebie to dziwi ale wiesz są tacy faceci którzy zawsze chcą płacić za obojga... jest kilka wyjść, albo to zrozumiesz, albo nie albo zostawisz to w świętym spokoju,,,, nie wszyscy muzą być tacy w myśleniu jak ty ;]

Gość arka1
Ja chce miec dziewczyne partnerke, a nie utrzymanke i "dziewczynke" ktora trzeba wiecznie nianczyc i sie opiekowac. Co nie znaczy ze jestem jakims zimnym palantem bez uczuc.

Gość **rzygi**
to sobie taką znajdź ;D a jak w koło ciebie same piździochy to współczucia

Gość arka1
Oczywiscie ze sobie taka znjade. Nienawidze "ksiezniczek". A jesli przez to jestem za malo meski dla niektorych to i tak mam to w glebokim powazaniu.

Gość z innej planety
Arka - postawa faceta , ktory zawsze placi jest trywialnie prosta /zaplacil i ma/ On jest gosc bo ma kase, stac go na nowy woz, dobra knajpe i ladna panienke. Koledzy widza, wszyscy zazdroszcza... Nie znasz takich typow? Tyle, ze to nie ma nic wspolnego ani z klasa ani z troska o kobiete.To jest zwyczajny szpan.

Gość dzejn
a moim zdaniem facet, ktory zawsze i wszedzie chce placic za kobiete, nie pozwala, zeby ona np. kupila bilety do kina czy zaprosila go na kawe, jest po prostu troszke niedowartosciowany i w momencie, kiedy placi czuje sie lepszy, ze moze zaplacic, to go jakos tam dowartosciowuje. podobnie z kobieta - jesli nie jest pewna siebie, lubi byc obdarowywana przez faceta, lubi kiedy on placi bo dla niej to oznacza, ze jemu zalezy, skoro wydaje na nia pieniadze i taka sytuacja ja tez dowartosciowuje. nie widze problemu, jesli on i ona maja podobne podejscie. gorzej, kiedy jedna strona chce placic (albo wymaga, zeby za nia placono), a druga jest za rownouprawnieniem.

u mnie to jest tak, ze moj facet nalega zeby za wszystko placil on. mielismy na ten temat wiele rozmow ale on twierdzi, ze czuje sie zle gdy to ja place. musze posuwac sie do podstepow i jako iz mam dobry refleks czasem udaje mi sie pierwszej wyciagnac pieniadze ale mowie powaznie on tego nie lubi i czuje sie zazenowany gdy ja place:) z drugiej stron ja czuje sie zazenowana gdy ciagle placi on. biorac pod uwage, ze wychodzimy do miasta bardzo czesto uwazam, ze byloby sprawiedliwiegybysmy sie dzielili tymi wydatkami ale on sie upiera.

Gość arka1
dzejn chyba to samo napisalem tylko duzo prosciej. z innej planety oczywiscie ze znam takich ludzi, az za bardzo dlatego dziwia mnei kobiety ktore uwazaja to za ceche wrecz porzadana. No chyba ze lubia byc sponsorowane.

nie wiem czy moj facet jest niedowartosciowany:) on tak zostal wychowany:) tak samo nigdy nie zaglada do mojej torebki bo jego rodzice wpoili mu, ze kobieca torebka jest poza zasiegiem meskich rak:) i wiele wiele innych rzeczy. to kwestia wychowania.

Gość z innej planety
Arka - trafiles w dziesiatke. Swoja droga jak masz inwestowac w niepewny towar 3 kawy, 4 sukienki i perfumy /przelicz na jakas walute/i nadal nie wiesz co kupujesz.... to czy nie lepiej , latwiej i prosciej skorzystac z uslug agencji gdzie z gory znasz cennik i wiesz , ze bedziesz fachowo obsluzony /zartuje oczywiscie/

Gość arka1
pani c. no wlasnie zostal tak wychowany. Wpojono mu tak jak wielu dziewczynom ze gdy kobieta placi to jest ujma dla niego.

Gość arka1
z innej planety Chcesz miec dziewczyne na jeden numerek to idz do agencji przynajmniej cos w portfelu zostanie, a jesli szukasz kogos na powaznie to nie ogladasz sie za platnymi dziwkami.

coz ja proboje mu wpoic, ze w momencie gdy oboje zarabiamy oboje powinnismy dzielic wydatki po rowno:) nie jest latwo ale cale zycie przed nami;) ale dziwia mnie okropnie kobiety ktore wrecz oczekuja, ze facet bedzie ciagle za nie placil.

Gość z innej planety
Arka - pod moim postem jest wyraznie napisane ZARTUJE OCZYWISCIE Wybierz sie moze do okulisty....../tez zartuje/ Szukasz dziewczyny na stale+ To sie bracie bardzo uwaznie rozgladaj Cena nieudanego zwiazku to cholernie wysoka cena.

Gość z innej planety
A swoja droga - dla mnie ta co bierze w gotowce a ta cobierze w kawach i sukienkach to to samo. No ...moze nie. Ta pierwsza jest mniej pruderyjna

Gość arka1
Rozgladam sie tak zeby dziewczyna traktowala mnie po partnersku. Wtedy cene poniesiemy oboje najwyzej, a i bede wiedzial ze dziewczynei tez na czyms zalezy. Ryzykowac oczywiscie trzeba, bo jak inaczej kogos znajdziesz na stale ?

Gość z innej planety
Arka -Rzyko jest zawsze, ale pewne rzeczy dosc szybko zauwazyc. Chyba, ze Cie dopadnie ...swinska grypa...wtedy przestaniesz widziec i slyszec cokolwiek Te epidemie to horror...

Gość arka1
Masz racje lepiej nie brnac w niepewne zwiazki. Jak widac, ze cos nie gra to lepiej dac sobie siana i szukac kogos innego. Szkoda zycia.

Gość arka1
Temat sie chyba wyczerpal. Nie chce mi sie juz siedziec przed monitorem :)

Gość z innej planety
Taki maly tips - rozejrzyj sie dookola, wybierz to co bys chcial i ostroznie przetestuj.Kobiete szukajaca sponsoringu latwo wylapac. Nie pakuj sie w takie bagno. Zaplac za te kawe i sobie podaruj. Lepiej wydac raz na knajpe niz potem meczyc sie z taka. Bo to ani zadne wsparcie potem nie jest ani przyjemnosc. Jak jestes w Polsce to gorzej. W Polsce takich wiecej niz na zachodzie. Na zachodzie dziewczyny jakos szybciej rozumieja, ze musza na siebie same zarabiac.

Gość aiiaaa
Mój miły też czuł się niezręcznie, kiedy oferowałam, że zapłacę. Przestałam go przekonywać, że tak jest lepiej i roziązujemy sprawę inaczej: On za każdym razem płaci za kawy, restauracje, kino, itp. Ja rewanżuję się prezentami- on czuje się lepiej, a ja nie mam wyrzutów sumienia. Uzbierałam na coś do samochodu (przykro mi, ale nie wiem jak to się nazywa, bo zakupu w moim, zupełnie laickim, imieniu dokonywał znajomy, który na autach się zna), co sprawia, że auto szybciej przyśpiesza. Cieszył się jak dziecko, a wartość prezentu skutecznie pozbawiła mnie wyrzutów sumienia związanych z rozbijaniem się po knajpach (a rozbijamy się na okrągło). Oczywiście na takie kosztowne prezenty zbierał długo- w tym wypadku prawie pół roku, ale w ciągu tygodnia, bez okazji, często kupuję mu koszulke, jeasny czy jakieś drobiazgi...

Gość jacy
wy tu kurwa pojebani jetsescie !!! to że facet płaci za swoją laskę to znaczy że ona jest jego płatną kurwą???? zal mi was co za popierdolone zjeby !!! nawet jak facet ma taką księzniczke to wysysa z niego kasę a jemu to nie przeszkadza to chuj wam do tego!!!

Gość z innej planety
Uderz w stol - nozyce sie odezwa. Wychodze z tego tematu. Te wszystkie k..ch...i inne. To jest wlasnie poziom ...sponsoringu. Dalszy komentarz zbyteczny.

Gość dementina
17:13 [zgłoś do usunięcia] jacy wy tu k**wa poj**ani jetsescie !!! to że facet płaci za swoją laskę to znaczy że ona jest jego płatną k**wą???? zal mi was co za popie**olone zj**y !!! nawet jak facet ma taką księzniczke to wysysa z niego kasę a jemu to nie przeszkadza to ch*j wam do tego!!! Nie kazdy lubi pic kawe ze sponsorem i prostytutka przy sasiednim stoliku :P

Gość aska aska aska
DEMENTINA-świetnie powiedziane, ostro i konkretnie :classic_cool:

Gość aiiiaa
Dobra, dzieczyny, ale skąd wiecie, że akurat ta parka obok, za którą zapłacił facet to prostytutka ze swoim sponsorem? Ocenicie to po samym fakcie opłaty, czy w inny, bardziej czarodziejski, sposób? Ze znajomymi robimy podobnie- płaci jedno- a rozliczamy się później sami (poza knajpą). Wspólne wyjmowanie portfeli i liczenie kto ile kojarzy mi się z daaawno minionymi czasami studenckimi:)... Było fajnie, ale terz już mniej ładnie to wygląda... Ja nawet przy długich obserwacjach wyszłabym na utrzymankę:) Zawsze płaci mąż... ale o drugiej części naszego "układu" nikt by się nie dowiedział, prawda...?

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilka doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register i aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później (kiedykolwiek) żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość **rzygi**
heh własnie skąd wiecie że para siedząca przy stoliku obok to jais sponsor i blachara ?? w ogóle to sie tematu nie trzyma.... ludzie nie przesadzajcie