Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądam sobie właśnie TVN

Przewrażliwione mamuśki

Polecane posty

Leci serial detektywi chyba to są nawet nie wiem, tak o leci i patrze a tam dzieciak spad z huśtawki, tak o bujając się a matka zadzwoniła po karetkę, policję itp. Synka pieści jakby nie wiadomo co mu się stało. Czy takie matki na prawdę się zdarzają?

Gość o kurka wodna
a po co zadzwoniła po policję ?

a wcześniej leciało na wspólnej, ogląda któraś? tam to już w ogóle Ci starzy Oli i Daniela. Śmiech na sali po prostu, pochlastałabym się jakbym miała być taką matką!!!

No bo ta huśtawka uszkodzona to policja żeby zobaczyła:D mogła w11 wezwać:D

Gość Laurka34
Zdarzają się. Z moją córką chodzi do szkoły chłopiec, całkiem zdrowy, a jego matka na trzydniowej wycieczce szkolnej przyjechała go odwiedzić :P Smiech na sali

Gość o kurka wodna
e dziewczyno , trochę chyba się zagalopowałaś , życie to nie Tv :D może zamiast siedzieć i oglądać ogłupiające seriale powinnaś zająć się czymś bardziej konstruktywnym :P

tak o to nie oglądam ale dziecko śpi i dobrze jak coś gra więc ot akurat to się trafiło:P i tak jakoś zapatrzyłam się na to i zastanowiło mnie czy takie matki są naprawdę jak z tym placem zabaw, to z na wspólnej to fakt faktem znam takie ale takie jak tu to nie

Gość taaaa a matek tam jest z 4-5
a dzieciaków z 30:)

Gość o kurka wodna
ludzie są różni , tak jak i matki . To co dla Ciebie jest przewrażliwieniem dla innego może być normalne i na odwrót

Gość ........................./..
ale wzywać karetkę i policję bo dziecko spadło z huśtawki? Ja i moje koleżanki i koledzy za czasów szkoły milion razy spadaliśmy, nawet po zębach nie raz się dostało jak kogoś się odpychało na huśtawce i krew leciała ale co tam, co z tych dzieci później wyrośnie? I tak przez całe życie mamusia będzie chodzić i skakać koło dziecka? No i potem powstają tutaj tematy że jak to żeby 20 latka miała dziecko przecież to jeszcze dziecko. Ja jak miałam 20 lat to już na swoim byłam i większość moich znajomych też, co te matki teraz robią z tych dzieci to ja nie wiem:o Moja córka ma 21 lat i na wakacje idzie na swoje, jakby zaszła w ciąże to nie byłby to najmniejszy problem i ze studiami i z dzieckiem by sobie poradziła tak samo jak teraz