Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredzelka

ORGAZM POCHWOWY CZY LECHTACZKOWY?

Polecane posty

Gość fredzelka

mam taki jakby problem.jeszcze nigdy w zyciu nie mialam orgazmu pochwowego.dochodze tylko wtedy gdy podczas stosunku sama pieszcze łechtaczke.podczas seksu oralnego takze nie mam problemu z orgazem,ale jak sie poprostu bzykamy nap od tylu lub normalnie to nic nie czuje.nie czuje zadnej przyjemnosci. mysle ze to nie jest normalne.widze ze kobiety na filmach nie maja z takim czyms najmniejzego problemu,a wrecz przeciwnie wystarczy chwila penetracji by maily orgazm. zle sie z tym czuje.nigdy nie powiedzialam o tym mojemu facetowi,bo zawsze jak sie kochamy normalnie to udaje orgazm. czy ktos tez tak ma?powinnam sie z tym udac do lekarza?

wcale nie udawaj tylko sama się baw łechtaczką podczas stosunku tak robi wiekszość kobiet że musi być stymulowana łechtaczka.Możesz powiedziec facetowi żeby ciebie doprowadził w ten sposób do orgazmu Te orgazmy na filmach to reżyseria

no jak udajesz,to on nigdy nie sprawi,ze bedziesz miala pochwowy...ja czasem mam,nie wiem do czego to zalezy,ale bardziej w glowie niz w pipce...i latwiej mi jest dojsc przy wolnych,mocnych ruchach niz szybkich-te mnie rozpraszaja...musiscie probowac!i wazne jest,zebys ty rowniez pracowala tylkiem-kurcz miesnie pochwy,mi duzo daje unoszenie tylka w pozycji misjonarskiej (przy okazji miesnie pochwy tez sie krucza)-tak najczesciej dochodze