Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda626

W związku, ale czy spotkać się z innym?

Polecane posty

Czy będąc w związku spotkałybyście się z innym facetem do którego coś czujecie? Czu odpuścić sobie i docenić to co się ma, ale z drugiej strony jak się dowiedzieć czy kto inny jest nam pisany? Proszę o odpowiedź, bo nie wiem co mam robić.

Gość Pffffffff
Po co być w związku, skoro czujesz coś do kogoś innego?

Gość małaaaaa calineczka
mój eks miał nową dziewczynę, ale spotykał się ze mną i mówił, że jestem jego miłością życia.. :D dodam, że on sam ze mną zerwał. ;) poza tym spotykaliśmy się często, a on mówił tej lasce, że jestem dla niego ważna itd. :P

ladaco wstyd mi za Ciebie, znowu! Ja będąc w związku nie czuję nic do innych męzczyzn, jeśli się z kimś spotykam to z kolegami. Tylko kolegami

Gość Pffffffff
Mała calineczku u mnie było podobnie. I pojąć tego nie potrafię...

Gość Pffffffff
Do autorki: odradzam takie kombinowanie. Jeśli jest Ci źle z obecnym partnerem, rozstań się i wtedy szukaj "tego właściwego". Mniej go zranisz tym, niż kręceniem na boku z innymi...

Pffffffff - masz rację. tak też zrobię. Nie chciałabym by ktoś tak mnie okłamywał.

Gość Pffffffff
Wiesz, tylko najpierw zastanów się, czy oby na pewno nie rozstajesz się z tym właściwym...

Pffffffff - No właśnie, ale skąd wiedzieć czy to przypadkiem nie ten właściwy? Spotkać się, pogadać, jak się przekonać? O to właśnie się rozchodzi

Gość Pffffffff
Dobrze Ci z nim? Kochasz go? Czujesz się z nim bezpiecznie? Kocha Cię? Jak tak to po co szukać czegoś innego... Chociaż w sumie zalezy ile trwa Twój aktualny związek...

jestem z nim od 8 miesięcy. Oboje jesteśmy po przejściach, ja byłam w 8 letnim związku, on w 6 letnim, razem się spotkaliśmy i postanowiliśmy być razem. A tu takie niespodzianki mną targają. Kocha mnie, dba o mnie. Wiem, że gdybym się spotkała z tamtym facetem mogłabym coś poczuć do niego, wiec może nie kusić losu, tylko być tu gdzie ktoś Cię kocha i ja \"w sumie\" też, ale ta niewiadoma przyciąga...