Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobita22trojm

chyba kocham co robic

Polecane posty

Gość kobita22trojm

mam męza od 4 lat , ale nie ma miedzy nami uczucia. Ciągle kłótnie czasem dochodzi do rękoczynów. mamy 3,5 letnia córke. tak naprawde dziecko tylko nas wiąże. jakis czas temu poznalismy pewnego chlopaka zaczal przychodzic do nas na piwko i od razu cos miedzy nami zaiskrzyło , wkoncu umowilismy sie sami , wypllismy troche calowalismy sie , do sexu rówiez doszlo. On mowi ze mnie kocha. on ma kobiete ale nie jest hajtniety. caly czas o nim mysle. mowil ze chcialby byc ze mna ale ani ja ani on nic nie posiadamy. co robic? chyba naprawde go kocham

Gość kobita22trojm
odpiszcie cos !!

Gość siezyjeeeee
cos

jesteś głupia - co to znaczy \"hajtniety\" ??!!! Masz 22 lata i 3,5 letnią córkę ?? Pewnie \"hajtnełaś\" się ze swoim fajtłapą ze względu na wpadkę ?? Zrozum babo , że w pewnym wieku trzeba być troszkę odpowiedzialnym- życie to nie "hop siup" czyli: hajtnęłam się , machnęłam sobie bobo a teraz zaiskrzyło miedzy mną i jakimś pierwszym lepszym łepkiem to się poseksiłam i co teraz mam robić?? Rozwodzik może weź pipko i czekaj aż drugi gostek po paru miechach kopnie cię w tyłek