Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska 27777

Doradźcie mi jak sie powinnam w tej sytuacji zachować, co zrobić?

Polecane posty

Gość kaska 27777

Jadę na pogrzeb swojej babci na drugi koniec polski, tam spotkam prawdopodobnie swoją 3 letnią chrześnicę która ma dwie siostrzyczki /jedna 5 lat druga 9 miesięcy/ widziałam ją tylko na chrzcie... Czy powinnam dać małej jakiś prezent jeżeli tak to co to mogłoby być? I co wtedy dać pozostałej dwójce? Wiem głupie to ale naprawdę nie wiem co powinnam zrobić. Druga sprawa że z kasą krucho :(

Chrzesniaczce na pewno powinnas cos dac. A reszcie hym.... to male dzieci i moze im byc przykro, ze nic nie dostaly, ale tu juz wystarcza jakies drobiazgi:)

Gość tabletki.brak.okresu
wg mnie powinnas chociaz cos drobnego kupic pozostalym dzieciom, ja zawsze ta robie to jeszcze maluchy, nie zrozumieja dlaczego ich siostrze dajesz prezent (przeciez nie na urodziny) a im nic...

Gość kup Małej jakąś książeczke
i czekolade, tej drugiej maskotkę i czekolade a tej Małej grzechotkę.

Gość kaska 27777
Też mi się tak wydaje, tylko proszę podpowiedzcie mi co ja bym mogła podarować i chrześnicy i siostrom?? Nie mam pojęcia co takim dzieciakom sie daje

Gość kaska 27777
Czekolada, maskotka i grzechotka /czy grzechotka dla 9mc bedzie ok?/ podsunie ktoś jeszcze propozycje?

Gość kaska 27777
Czekolada, maskotka i grzechotka /czy grzechotka dla 9mc bedzie ok?/ podsunie ktoś jeszcze propozycje?

zależy jak zamożni są rodzice tych dziewczynek... jak niezbyt bogaci to nie kupuj pierdoł, kup coś co się przyda: słodycze, herbatkę dla małej w granulkach a jak są majętni to kup zabawkę, dwie lale

Ja tam sie najbardziej ciesze jak Danielowi kupuja ksiazeczki. Nawet taki maluch lubi sluchac jak mama czyta. Ale to dlatego, ze ja sama uwielbiam czytac, jak rodzice tego nie lubia to pewnie sie nie uciesza;P