Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOC MI POTRZEBNA

Pomocy, błagam, pomocy

Polecane posty

Gość POMOC MI POTRZEBNA

Wiem, że to głupie o co spytam, ale pytam, bo kto pyta-nie błądzi . ! ;D . No więc chodzi o to, że niedawno miałam swój pierwszy raz, tak mnie bolało, że myślałam, że nie wytrzymam..choć mój Misu\iek był delikatny, ale myślałam,że umre z bólu!:( Nie potrafiłam skupić sie na przyjemności z seksu.. po prostu nie potrafiłam, ciągle myślałam o tym, jak mnie to boli :P( . Nie wiedziałam jak się zachowywac i do teraz nie wiem. Boję się, że znów bedzie mnie tak bolało, boje sie swojego zachowania, nie wiem co robić...co mówić.. i wgl. Moj chłopak powiedział mi, że chce bym była obecna jak bedziemy się kochać ?? yy...co on ma na myśle ? pomocy ?

nie panikuj - poprostu widzi że skupiasz się tylko na tym bólu zamiast na bliskości z nim

Gość POMOC MI POTRZEBNA
No tak jest :( nie wiem jak sobie z tym poradzić ?:(

Cóż. Podczas kilku kolejnych razów też prawdopodobnie będzie cię boleć i nie będziesz czuła przyjemności. A co do twojej obecności, to nie mam pojęcie co twój "Misiek" miał na myśli.

spokojnie - na początku chyba zawsze tak jest - mnie kilka pierwszych razów tez bolało - ale da się przeżyć :) najważniejsze było że byliśmy z ukochanym najbliżej jak się da, że był taki czuły, delikatny i tak cudownie mna się opiekował i dbał o moje potrzeby :) chyba właśnie na tym powinnaś się skupiać :) a może miałaś za mało nawilzacza?

Gość POMOC MI POTRZEBNA
Nie, raczej nie. Bolało mnie samo przebicie błony..;// To był taki okropny ból, że nie da się tego opisać , myślałam, że mnie całą rozerwie ;//

Gość basia masia
Hej. Zrób tak: kup sobie taki zel z durexa do nawilzenia (sa rózne rodzaje, rozgrzewajace, ochladzajace, laskoczace) i podczas gry wtepnej niech twój chlopak Ci ten lubrykant zaaplikuje. Rozluznij sie (mnie tak tylko 1 raz troche bolal, a potem juz nie), to wazne. Skup sie na swoim chlopaku, na bliskosci, na tym, ze jest miedzy wami cudowna wiez. Nie mysl o \"tych sprawach\" w sensie mechanicznym. Powiedz ukochanemu, zeby \"bawil sie\" z Toba i cie rozbudzal dopóki mu sie dasz sygnalu. Jezeli tak zrobi, w pewnym momencie bedziesz tak podniecona, ze samo go poprosisz, zeby w ciebie wszedl i wtedy bedzie przyjemnie, nie bedzie cie bolec.

autorko to normalne żepirwszy raz boli :) masz już go za sobą więc teraz będzie tylko lepiej :) i posłuchaj rady basi masi - dobrze napisała

Gość Panna anna z pana andrzeja
dzieki Basiu za wyczerpująca odp . ;)

Gość nie sypiam z komiczne
zmien Miska na faceta. poprawe od razu zuwazysz

Gość POMOC MI POTRZEBNA
cos sugerujesz? ;//

Gość Aee
'' zmien Miska na faceta. poprawe od razu zuwazysz'' OWNED :D