Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JESTES_SZALOONA

TOPIK o BRATOWEJ _ nie cierpimy ich!!!!!

Polecane posty

Gość ja nie lubiłam szwagierki
znaczy siostry mojego chłopaka:P Lalunia, gwiazda jakich mało - same strasznie drogie, markowe ciuchy, najdrożsi fryzjerzy. Lans na maxa:-O

Gość ja nie lubiłam szwagierki
i te jej psiapsióły takie same, jak ona. Czułam się przy nich, jak szara, zdechła mysz:-O

Gość mgddfgfg
Ja też swojej nie znoszą, aż mi wstyd momentami, bo nie znoszę mojej bratowej najbardziej ze wszystkich.

Gość a mnie trafila sie swietna
bratowa. dziekuje Bogu za nia. jest normalna zwyczajna, zadna pinda ani nic z tych rzeczy. moge na nia liczyc i sie doagdujemy, dzili nas jakies 8 lat.

Gość ncdkjshf
Ja tam moją bardzo lubię. Po mimo iż miałyśmy nie raz małe spięcie (raz pół roku sie nie odzywałyśmy) nie mogę za bardzo powiedzieć na nią złego słowa. Zawsze pomoże, doradzi :) Czasem jest nawet tak, że myśli za mnie :D

Gość kelly green
a moja bratowa odseparowała brata i ich dziecko od naszej rodziny- wyprowadzili się na drugi koniec polski i od 4 lat nie mamy z nimi kontaktu. Po prostu powiedziała, że nie mamy prawa ich szukać ani kontaktować się z nimi :O Nienawidzę tej kobiety z całego serca.

Gość sliczna
no niestety ja tez nie moge widywac czesto dziecka brata ciotecznego.odsuneli sie oboje.widza mnie i moja rodzine tylko jak im trzeba dzieciaka pilnowac.mala ma teraz 4 lata.