Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_bird86o2.pl

Wąska Prostownica Remington S1052

Polecane posty

tego modelu nie znal ale mam prostownice z remingtona inna i jestem starsznie zadowolona, mam strasznie krecone wlosy a po niej gladziutki , zero puszenia rewelacja!!

Gość lady_bird86o2.pl
ja mam w sumie takie sianko na wlosach zalezy od dnia, ani to kręcone ani proste...takie z d***:/ dotychczas mialam prostownice BabyLiss i na poczatku chulala ale pozniej juz srednio:/ dlatego tym razem szukam czegos fajnego i porzadnego-nie niszczącego włosów. Remington podobno porzadna firma-no zobaczymy...czekam dalej na wasze opinie:)

ja mam jakas model starsza od tej wiec ta napewno bedzie dobra, chociaz moja jest troszke grubsza, wole te minimalnie grubsze, ale po niej wogole siana nie mam , a mam krecone uwierz ze bardzooo, a po prostowaniu gladziusienkie, polecam

Gość lady_bird86o2.pl
ja mam w sumie takie sianko na wlosach zalezy od dnia, ani to kręcone ani proste...takie z d***:/ dotychczas mialam prostownice BabyLiss i na poczatku chulala ale pozniej juz srednio:/ dlatego tym razem szukam czegos fajnego i porzadnego-nie niszczącego włosów. Remington podobno porzadna firma-no zobaczymy...czekam dalej na wasze opinie:)

Gość lady_bird86o2.pl
no halo halo;> wciaz czekam na opinieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............