Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka Polska Katolicka

Katjusza ja tiebia ljublju

Polecane posty

Rascwietali jabłoni i gruszy, Popłyli tumany nad riekoj Wychodiła na bierieg Katiusza Na wysokij bierieg, na krutoj http://www.youtube.com/watch?v=jp1K56waQdM Wychodiła, piesniu zawodiła Pro stiepnowo, sizowo orła Pra tawo kotorowo liubiła Pra tawo czji pis'ma bieriegła. Oj, ty piesnia, piesienka diewiczja, Ty lieti za jasnym sołncem wslied I bojcu na dalniem pograniczje Ot Katiuszy pieriedaj priwiet Pust' on wspomnit diewuszku prostuju Pust' usłyszyt kak ona pojot. Pust' on ziemliu bierieżot rodnuju A liubow' Katiusza sbierieżot. Rascwietali jabłoni i gruszy, Popłyli tumany nad riekoj Wychodiła na bierieg Katiusza Na wysokij bierieg na krutoj.

Gość Marta Żmuda-Trzebiatowska
jaja sobie robisz z ta piosenka?

Gość jesteś ruskiem
i nie umiesz po polsku? :D

A co to Ruskie gorsze ludzie? Ruskie sa zawiniete, jeszcze sie dobrze nie odkrecili przez 1000 lat. ale albo sie odkreca i beda jak my Polakami albo ich w ogole niedlugo nie bedzie. A szkoda bo fajni ludzie jak widac na zalaczaonym obrazku, strasznie tacy ebnergiczni, ale musza troche cywilizacji zaczerpnac od nas to sie okrzesaja.

Gość apel - na ich cześć
nadawajmy swoim dzieciom rosyjskie imiona :P

Gość Christus Rex
Chociaż co do homosiów i kilku innych spraw mają zdrowe podejście. Nie są tak ogłupieni przez media jak ludzie na zachodzie.

Nie sa oglupieni bo nie sa tresowani przez pejsiate "zachodnie" media. ale maja dosyc innego syfu jeszcze z czasow ZSRR i wczesniejszych

Gość puknij sie w lep
wszystkiemu winni sa zydzi i homoseksualisci- ktos juz zdaje sie tak mowil - mial na imie adolf hitler :O puknij sie w glowe czlowieku bo bredzisz :O

tak byl juz ktos taki, i ty z nim osobiscie rozmawiales i on cie puknal w ten gupi leP czlowieku widac teraz efekty

Gość puknij sie w lep
poucz sie historii, wszyscy o tym wiedza - chyba ci cos umknelo- i to cholernie duzo :O

Puknij sie puknij sie

Gość ja Tjebia torze...
:D

Gość ja Tjebia torze...
od dzisiaj będzie to mój hymn :D

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=4qnZp27pWXQ hehehehe ;) Ruskie sie myla tak samo jak myla sie Litini, Bialorusi i Ukraincy, oni sie zawsze tylko kloca i do dzisiaj maja do nas pretensje o to że przyjęliśmy chcrzest z zachodu. W sumie mają trochę racji ale to nie potrzebna ich fałszywa duma, nigdzie nie mieli tak dobrze jak w Polsce.

Za co oni nas nienawidzą? Przyparci do muru przyznają, że nigdy od nas nie doznali niczego złego, lecz oświadczają, że z konieczności muszą budzić przeciwko nam nienawiść i izolować się od nas, bo inaczej zalałaby ich kultura polska.

Gość a co ty tak
z tymi ruskimi ? o co kaman

Ja bardzo lubię Rosjan. Mam kilku znajomych i rodzinę mieszkających w Rosji. Szkoda, że jeszcze nie jestem w stanie się z nimi porozumieć po rosyjsku..;) Ale strasznie lubie jeździc w tamte strony

Ja tam bardzo lubię Rosjan. Mam kilku znajmych i rodzine w Rosji. Szkoda, że jeszcze nie umiem sie porozumiec po rusku z nimi ;P ALe bardzo lubię jeździć wtamte strony

Co z Ruskimi? Ruskie to nasi bracia. Rusini znaczy sie wladcy z polnocy ktorzy zajeli tereny slowianszczyzny na wschodzie ktore byly ciagle najezdzane i grabione - Litwa znaczy Bialorus dzisiejsza i Ukraina, Grody Czerwienskie, czy Rus Czerwona chociazby taki Lwow to tradycyjne ziemie Lachow, jednego z narodow slowianskich ktore pozniej wlaczne zostaly do Polski. Gdyby nasze narody w koncu porozumialy sie w naturalny sposob a nie przez terror tak jak to robily komuchy to bysmy stanowili najwieksz sile w Europie. A tak od 1000 lat tylko przegrywamy. Ja tam do ruskow nic nie mam, dostrzegam tylko to co dostrzegalo wielu. No i ta dzisiejsza propaganda z jednej strony huzia na Ruskich a z drugiej opluwanie Polski i Polakow, czyli wciaz utrzymywanie narodow w konflikcie poto zeby nimi manipulowac.

Gość Marysia-54
Mój mąż jest Rosjaninem i dogadujemy się naprawdę świetnie :-D

Gość Marysia-54
Ale nie rozumiem o co Tobie chodzi ten temat co założyłeś nie ma nic wspólnego z życiem uczuciowym lepiej by było to dać do dyskusji ogólnej :-)

Gość uczucia do pewnej rosyjskiej
księżniczki, która teraz sie ukrywa

Ruchowi narodowemu ruskiemu brak ciągłości historycznej; więc łata się kozakami, hajdamakami i Mazepą, nie oriętując się, jak dalece szkodzą tam swej własnej sprawie. Szacunku tym u nikogo nie pozyskują i nie wydają się nikomu potrzebnymi jedynie tylko wrogom Polski, którzy używają ich czasem do czegoś, jak się nadarzy okazja. Nie jest jednak jeszcze ukończony w nauce europejskiej spór o to, czy Rusini nie są tylko "Małorusinami", a język ich narzeczem rosyjskiego.