Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosek777

Czy ludziom z widocznymi tatuażami naprawdę trudno znależć pracę?

Polecane posty

Gość kokosek777

Jakąkolwiek. Wiem, że do Urzędu Skarbowego nie wezmą.

Gość maturka4
Ja bym też nie wzięła. Zawsze taki ktoś kojarzy mi się z kryminałem i grypserą , a wyrzutków nie mam zamiaru utrzymywać.

Gość pollyanja
To zależy do jakiej pracy, ja mam tatuaż [ malutki] na nadgarstku i jest zawsze widoczny chociażby jak się z kimś witam i jeszcze nikt mnie z tego powodu nie przekreślił, a pracowałam już w wielu miejscach ;)

Gość ja mam 4 tatuaze na rekach
i to nie male i jakos pracuje,jestem przedstawicielem w firmie sprzedajacej znane napoje gazowane i nawet laseczki widzac moje tatuaze sa usmiechniete i wiecej zamawiaja towaru odemnie :-)

Gość lizak malinowy
Hej a widać twoje tatuaże kiedy ubierasz krótki rękaw?

Gość olivka123
Mój mąż ma tatuaż po lewej stronie szyi ( jednorożec) i jest inkasentem ( kasuje za wodę).

Gość hehehewlasnie
w dzisiejszych czasach chyba nie, bo to modne... jednak do banku czy cos... to bedzie ciężko... do pracy w stylu 1200 cie przyjma... albo magazynier czy cos :P tam maja w dupie jak wygladasz. jesli jednak mozesz te tatuaze ukryc to postaraj sie, przeciez nie musisz ich pokazywac na rozmowie kwalifikacyjnej

Gość ja mam 4 tatuaze na rekach
no widac,przeciez nie bede ukrywal tatuazy,nie interesuje mnie co inni o tym sadza,nie trzeba siedziec w wiezieniu zeby sobie zrobic tatuaz,ostatnio jest moda na tatoo,zauwazylem ze wiekszosc kobiet patrzy przychylnym wzrokiem na moje tatoo na rekach i nie ma nic przeciwko,jak pisalem wyzej nawet wieksze zamowienia zbieram od innych,tatuaze to plus

Ja mam gwiazdkę na nadgarstku i raczej ciężko to ukryć i pracowałam już w wielu różnych miejscach i nigdy nikt mi na to nie zwrócił uwagi, a często były to miejsca gdzie wygląd był dość ważny. Także wydaje mi się, ze to indywidualnie zależy od człowieka jeśli ktoś ma uprzedzenia do tatuaży to będzie mu przeszkadzać nawet kelnerka albo bibliotekarka z tatuażem ;)