Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z uczniami i ze mna

POmocy problem z uczniami i zemna

Polecane posty

otóż Pani od angielskiego dwa tygodnie temu zapowiadała sprawdzian na poprzedni (ten ) poniedziałek. Ale w tamten poniedZiałek wszyscy prosili panią żeby nie było testu wiec po długich prośbach pani zgodziła się przenieść sprawdzian na poniedziałek ( w dniu dziecka ) oczywiście nie wiedziała i zapomiała że wtedy jest dzień dziecka i olimpiada ale ja jej o tym niechcący przymomiałem i w związku z tym sprawdzian jest jutro. Dzisiaj nie było mnie wszkole bo byłem chory ale Oile wiem to uczniowie niezbyt dobrze zaragowali na to że jutro jest test z angielskieho. POmocy niewiem boje się reakcjji uczniów Jestem w 6 klasie Oczywiście panim im dziś powiedziała że to ja jej powiedziałem że w dniu testu jest dzień dziecka więc przesunęła ona sprawdzian POmóżcie boje się że uczniowie będą mi dokuczac z tego powodu

Gość anddrzejjjj
czeka cie ogolny lincz chyba ze pani cie obrobi

znam podobną sytuację - chłopcy z klasy sprali "nagorliwca" , ale konsekwencje , i to bardzo duże - poniosła nauczycielka, która napuściła bydło na niego, właśnie wystawiając go i mówiąc do klasy, żeby to sobie załatwiła z nim po lekcjach - i tak się stało :( nauczycielka została zawieszona, nie wiem na ile, ale chłopiec miał liczne sińce, stłuczone okulary, podarte ciuchy, zniszczony tel - tego nikt mu nier zwróvił...

u mnie w klasie zawsze konczy sie jedynie na wyzwiskach wiec chyba nic zlego pozatym sprawdzian i tak mialbyc wczesniej

a może lepiej trzymać się z dala na przerwach żeby wszyscy zapomieli itd zwłascza że niedługo mam wycieczkę nad morze dokładnie we wtorek

pozatym angielski nasz dzieli sie na 2 grupy jedna grupa to tacy silne dzieciaki z innych wiosek naszczescia ja chodze do grupy 2 na angielski i tam sa raczej zdolni uczniowie choć nie znaczy że mniej silni chociaż bardziej ,,inteligentni'' to raczej myślą