Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julie2555555

ona 25,on 33,co sądzicie o takiej róznicy wieku?

Polecane posty

Gość Julie2555555

Gość Ok spoko
to jest do przyjecia a nawet dobrze jak facet troche starszy ja mam młodszego o rok a chyba wolałabym bardziej doswiadczonego tzn starszy szybciej nedzie chciec dzieci i zalozyc rodzine itd:))) Wiec ok

Gość Julie2555555
w sumie 8 lat to nie takie troche.to troche iiny swiat,ja opiero zaczynam prace,on już na wysokim stanowisku,nie wiem czy cos bedzie z tego

Gość suchamassacre
ale mi roznica, faktycznie bariera nie do pokonania lol

Gość suchamassacre
prosze Cie ;) nie przejmuj sie tym, ze jest na wysokim stanowisku, jesli Cie szanuje, kocha, jestes z nim szczesliwa to nie zamartwiaj sie juz teraz, daj mu szanse i przede wszystkim temu zwiazkowi :) pozdrawiam, za duzo rozwazania czasem przynosi zle skutki ;) trzymaj sie i nie mysl o tym tyle ;)

Gość nic nie myślimy
gdyby było odwrotnie mogło by być trochę zgrzytów bo starsza laska y chciała już ślubu, dziecka itp....no i pewnie "poważniej" by wyglądała (czyt.: staro)

Gość Julie2555555
to nie chodzi o to czy jest do pokonania czy nie,ale o to czy ja nie jestem jeszcze dla niego za mało dojrzała,dzieciuch jeszcze ze mnie mimo tych 25 lta,a on to juz powazny facet

Gość Julie2555555
poza tym,to dopiero rozkwita,nie ma mowy jeszcze o związku bo ja nie jestem zdecydowana.ehh nie wiem.zawsze spotykałam się z facetami w moim wieku,czasami nawet z mlodszymi,a tu starszy az o 8 lat.przeraza mnie to troche

Gość nic nie myślimy
piszesz bzdury, faceci wolą młodsze, bo sami później "dojrzewają" emocjonalnie, poza tym kobiety szybciej się starzeją więc młodsza partnerka dużej wygląda atrakcyjnie wielu facetów decyduje się na partnerki wtedy gdy sami są już gotowi na poważne związki, z obserwacji widzę że 5 lat różnicy to taki standard (nie piszę o facetach w średnim wieku, którzy wybierają na partnerki równolatki swoich córek)

Gość nic nie myślimy
za dużó analizujesz i za dużo kombinujesz możesz zacząć się martwić jak się nie będzie układać między Wami albo gdy "przyszła neidoszła teściowa" zacznie sprawiać Ci jakieś jazdy

Julie - ja sie tez zawsze spotykalam z rownolatkami albo troche starszymi, ale ja poznalam swojego meza to roznica wieku mi nie przeszkadzala. potrafi byc powazny ale takze potrafi zachowywac sie jak pietnastolatek :D moze czujesz sie z nim skrepowana i niedojrzala wystarczajaco bo on Ci to daje jakos odczuc, lub po prostu to nie ten :) patrz jakim jest czlowiekiem a nie na wiek

Gość suchamassacre
ja sie wpakowalam w zwiazek z duzo starszym facetem, pomysl jakie ja mialam obawy, a poki co wszystko jest ok ;) dajcie sobie szanse, jesli nie wyjdzie, coz, bedziesz chociaz miala jakies zdanie na ten temat :) nie oddawaj uczucia walkoverem :) powodzenia!

Gość jestem kotem
mnie osobiscie roznica wieku bardzo pociaga a w wrecz podnieca, chc to nie regula oczywiscie, jakos trafilam na takie co mi pasuje:)akurat moj partner jest 8 lat starszy...ja smarkata na studiach a on juz pracuje itp. no i juz wyrosl z play station:)

Gość Julie2555555
ten tez,powazny facet z niego,a ja dziewczyna swiezo po studiach,niby poważna ale jednoczesnie jeszcze malo dojrzała.sama nie wiem,te 8 lat mnie serio przeraza,a z drugiejs trony w sumie to wcale nie tak duzo

Gość suchamassacre
ale w sumie rozumiem o co Ci chodzi, o to, ze on bedzie chetnie za wszystko placil, bedzie go stac na to, tamto, siamto, a Ty sie dopiero jakos w zyciu ustawiasz i bedzie strasznie trudno sie przestawic, ze cos "jego" bedzie "wasze", bo on zdazyl juz sie jakos ustawic, a Ty dopierdo wchodzisz w dorosle zycie... ;) sama do tej pory nie moge do konca takiej sytuacji przetrawic, ale ucze sie, ze Moj chce ze mna dzielic swoje zycie i dobra z wlasnej inicjatywy :) i to nie jest sepienie, bo jak wspomnialam trudno sie przestawic na takie cos.. bardzo, zwlaszcza, ze kobieta chcialaby byc niezalezna od swojego mezczyzny, a coz, on juz wszystko ma i dla niego norma jest sie dzielic tym, co ma. przemysl sprawe :)

Gość Julie2555555
no wlasnie,to tez.poza tym jego znajomi to juz poustawiani ludzie,stanowiska rodziny,a ja mam w glowie jeszcze takie fiu-bzdziu:D sama nie wiem co z tym zrobic.moze dac sobie spokój

Gość suchamassacre
przeciez nikt Ci sie nie kaze z nim chajtac na 3 randce ;) sprobuj, posmakuj, a noz to bedzie TEN? Ty i On - nikt wiecej ;) przeciez bedziesz z nim, a nie z jego przyjaciolmi i rodzina nontoper ;) oni sa dodatkiem do Twojego potncjalnego faceta :)

Gość fvxdfvgsdgv
tu nie ma zadnej roznicy, miedzy mna i mezem jest 17 lat roznicy, a ty sie strezepisz o 8 no masakra

Gość 7 la różnicy
Między mną a narzeczonym jest 7 lat różnicy. Dla mnie to idealny układ. Jak się poznalismy ja miałam 22 lata, a on 29. Wydawał mi się strasznie poważny i dojrzały. Ale zaryzykowałam. Teraz nie widzimy świata poza sobą. Zawsze ciągneło mnie do starszych meżczyzn, którzy nie mieli już siana w głowie. Obecnie ja mam 26, a on 33 i jest wspaniale!!!

Gość czarny kotekPP
ja 23, on 34 a zachowuje sie jak dziecko:P

Gość Julie2555555
dzieki,pocieszylyscie mnie troche.ciekawe czy on sie zastanawial nad naszą roznica wieku

Gość jestem kotem
ha pewnie ze sie zastanawial! i nie cieszy sie jak dziecko z mlodszej dzewczyny, amlodsza partnerka ma to do siebie ze facet bardziej chce sie nia opiekowac i jeszcze bardziej go ciagnie. przesten myselc o tej calej roznicy, bo ja o tym jaks nie mysle jak jestesmy razem, dogadujemy sie i to wazne, wrzuc na luz i zaczij sie cieszyc:D

Gość a co wiek ma do rzeczy
oczywiście różnica tej wariatki wyżej 17 lat to głupota, ale jak będzie żarła bez opamiętania, efekt jojo, paliła papierochy, to szybko wyglądem będzie przypominała jego matkę, a nie żonę, i dupsko.

Gość 8 lat różnicy trochę dużo
ale cię stary dobrze wykarmi to szybko będziesz odpowiednio brzydka do wieku