Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smocza Mama

Od kiedy smoczek 2 ???? Trzeba w ogóle ??????????

Polecane posty

Gość Smocza Mama

Moja córa skończyła 7m-cy, a ma nadal ten sam smoczek. Dziś widziałam w sklepie, ze ten co ona ma jest od 0-6m-cy. Kupiłam nowy 6m-cy + ale po wygotowaniu jak mu się przyjżałam to on wielki jest :D Trzeba zmieniać w ogóle ?? Jak tak to po co ???

smoczki trzeba zmieniac gdyz uzywajac tego o "złej"wielkosci dziecko moze nabawic sie wady zgryzu.ale czasem ciezko dziecko przestawic.moj tez do tej pory-ma 5 m-cy-uzywa smoczka 0-3

Gość o kurka wodna
Oczywiście ze trzeba , nie prawidłowy smoczek w stosunku do wieku może powodować wady zgryzu . Wiem ze wydaje się wielki, ale powoli, powoli i go zaakceptuje :D

Gość Smocza Mama
Dałam córce i zachowała się tak jakby nie poznała :o a różnica w wielkości jest duża!

Gość Hahahahahahahahahahahahaha
NIE CHODZI O ZGRYZ WY TĘPE BABY !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hahahahahahahahahahahahaha
Po prostu buzia wewnątrz rośnie więc i smoczek musi być większy (dopasowany) dziecko zazwyczaj nie ma wtedy zębów (szczególnie chodzi o tylne przecież. Nie udawajcie mądrych - idiottki

Gość o kurka wodna
ha ha ha - własnie że nie masz racji, buzia rośnie więc niedobrany smoczek czyt. za mały, powoduje wadę zgryzu . Poczytaj sobie zanim zaczniesz kogoś krytykować :O

sama jestes idiotka!buzia dziecka owszem rosnie ale dziecko przyzwyczajone do malego smoczka nie marzy wcale o zmianie na wiekszy.a mimo ze zebow jeszcze nie ma,to wszystko u takiego malucha sie ksztaltuje.jesli uzywa za malego smoczka zeby moga w oprzyszlosci niewlasciwie rosnac!poczytaj troszke zanim kogos obrazisz

Gość o kurka wodna
alonuszka :D jednomyślność jakaś czy co ? :D

tez tak pomyslalam jak przeczytalam twoj post:)ale normalnemu czlowiekowi to sie chyba samo nasuwa:)

Gość Smocza Mama
Dzięki :)