Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak nam dzisiaj żal

Dobrze mu powiedziałam? Money, money, money...

Polecane posty

Gość Tak nam dzisiaj żal

Cześć. Mam taką sprawę... A mianowicie, od niedawna spotykam się z pewnym chłopakiem. Był u mnie parę razy w domu i widział, że nam się nie przelewa. Tzn. nie to, że głodujemy, albo coś... ale bywa ciężko.. no i nie mam ładnego domu, proste meble... ubrań też nie mam super... On z kolei jest "nadziany". Ale do rzeczy. Dzisiaj sobie rozmawialiśmy i on zapraszał mnie na kolację do drogiej restauracji... Mówił, jak on to widzi.. Tzn. kwiaty, pyszna kolacja, świece... I w pewnym momencie powiedział: "I do tego jeszcze ja za wszystko płacę"... Zdziwiłam się... bo nie wiedziałam dlaczego wspomniał o tej głupiej kasie. Zezłościłam się na niego i powiedziałam, że jednak nie pójdę, skoro już na samym początku robi jakieś głupie aluzje do mojego stanu finansowego... I teraz ja jestem zła, on też zły, bo nie wie, o co mi chodzi... a wszystko przez głupie pieniądze. Powiedzcie, zachowałam się głupio? Przesadziłam? Czy jednak dobrze zrobiłam, że pokazałam mu, że nie zależy mi na tej jego głupiej kasie...?

Gość Kasia19-1190......
ja bym tez nie poszla ...ten chlopak jest straszny ,nie ma wogole kultury ....

Gość Paulaa-a7
moim zdaniem nie mial nic zlego na mysli tylko niezbyt zgrabnie dobral slowa:P

Gość Najnormalniej w swiecie....
mogl to ujac inaczej np"o nic sie nie musisz martwic,wszystko co masz miec to tylko swietny humor",niestety brak mu jeszcze taktu i wyczucia-ale raczej niechcial cie zrznic czy tez dac odczuc ze jestes"gorsza"

Gość może miałaś niepewna mine
i pomyslal ze i tak nie masz kasy to chcial powiedzec zebys nie martwila sie o kase