Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helppppppp123

sekundowy okres POMOCY

Polecane posty

Gość helppppppp123

hej własnie skonczyłam 2 opakowanie tabletek YAZ jutro wypada że powinnam zacząc następne opakowanie, a okresu jeszcze nie było???? przez chwile brzuch mnie bolał jak normalnie przed okresem, poszłam do łazienki siku, na papierze było troszke krwi i to na tyle, pozniej już nie było krwi tylko mała brązowa plamna, a teraz już nic i to wszystko wydarzyło się w godzine !!!!!!!!! O CO CHODZI?? błagam o pomoc przy poprzednich tabletkach mój okres trwał 4 dni, przy poerwszym opakowaniu Yazu chyba 1,5 dnia, ale co to jest to nie mam pojęcia... mam nadzieje że nie ciąża....

Gość helppppppp123
podnosze

Hej!!!! Brałam Yaz około 4 miesięcy, wcześniej Cilest. Tylko po pierwszym opakowaniu wystąpiła miesiączka, kiedy po 2 opakowaniach z rzędu nie miałam krwawień w czasie 4 dniowej przerwy wybrałam się do lekarza mocno zaniepokojona zaistniałą sytuacją. Pan doktor zdecydował, ze nie są to tabletki dla mnie, za silne... wróciłam do logestu i wszystko jest super:)

Krawienie z odstawienia to nie miesiączka, ja bym się tym wogóle nie amrtwiła. Jeśli nie miałaś krwawienia z odstawienia , lub bardzo niewielkie to następnym razem powiedz ginekologowi przy oakzji,że chcesz miec te krwawienia. TO jest dziąlnie psychologiczne. Tylko i wyłącznie po to robi się rpzerwe by kobieta myślala ze ma miesiaczke, ktorej tak naprawde nie ma. USpokoj sie wiec.