Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poomocy1223987n

Prosze o pomoc-PARACETAMOL A PYRALGINA!!

Polecane posty

Gość poomocy1223987n

Witam! Proszę o pomoc, boli mnie ząb okrutnie - dopiero jutro ide do dentysty - o ile mnie przyjmie bez umowienia się, jak nie, to nawet w poniedzialek cholerka. Ok godziny 17 wzięłam jedna tabletkę paracetamolu, w ogole nie zadziałała. Teraz chciałabym na noc wziąć Pyralginę, czy te leki jakoś ze sobą koligują? Jeśli tak, to czy paracetamol nadal dziala po tym czasie? Bardzo prosze o odpowiedź..

Gość poomocy1223987n
up:(

Gość poomocy1223987n
moze jednak ktoś pomoże? bardzo mi na tym zależy:(

Gość poomocy1223987n
nie mam nadtlenku wodoru w domu, nie wiem co to jest nie bede ryzykowala. pieprze jak sie raz na rok zatruje to nic sie nie stanie, bo ja wlasciwie nigdy nie biore srodkow przeciwbolowych, a teraz juz musze

Gość możesz wziac na noc
a masz w tabletce czy taką w zastrzyku? jesli w zastrzyku to mozesz w ostatecznosci wypic -sama tak zrobiłam i przespałam noc

Gość ameeeliaa
w najbliższym mieście wojewódzkim jest pogotowie stomatologiczne. Jeśli jest stan zapalny miazgi, to zapewniam Cię, że nic nie pomoże i całą noc oka nie zmrużysz z bólu.

jak paracetamol nie pomogl to pyralgina tez raczej nic nie da. ale po takim czasie mozesz juz sprobowac. pamietaj,zeby nie brac duzo paracetamolu- max 4 tabletki/dobe.

Gość poomocy1223987n
dziekuje za pomoc...nie ja nawet juz drugiej nie wezme jak nie pomoze, wytrzymam jakos, nie jestem zwolenniczka faszerowania sie lekami przeciwbolowymi. staram sie tego raczej unikac. wezme ta pyralgine wiec.

Gość poomocy1223987n
Wzielam i jak reka odjal :classic_cool: 🖐️