Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgwgrwg

Ciaza = zero seksu tez tak uwazacie ??

Polecane posty

Gość rgwgrwg

Moja dziewczyna z ktora planujemu za rok starac sie o dziecko powiedziala mi ostatnio ze przez okres ciazy nie bedziemy wogole uprawiac seksu bo ona tak "przy dziecku" nie potrafi , mam tylko nadzieje ze gdy juz bedzie to albo jej przejdzie albo ochota na seks zagluszy te mysli

Gość ja uprawiałam sex w ciąży
i było super

Gość nie tak nie uwazamy

Gość lepiej wiej od niej bo chyba
potrzebny jestes tylko do zapłodnienia:D Sex w ciązy to był mój najlepszy czas!!!:) :) nie martwisz sie o nic i "bezkarnie" robisz co chcesz .ECHHHH ...fajnie było :P

Gość dobra jest cwaniara
chyba nie lubi seksu,po ciaży bedzie to dziecko ciągle też z wami i też nie będziesz bzykał bo gdzie tak przy dziecku,czyli czeka Cię 18 lat i 9 mcy bez seksu

Gość rgwgrwg
To ze kobiety w ciazy uwielbia seks to wiem tyle ze ta ma jakies dziwne nastawienie . A seks bardzo lubi, jeszcze nigdy nie odmowila a wrecz sama zacheca gdy tylko ma ochote a ja sie nie kwapie do tego .Nic tylko pozostaje mi wiara ze jej sie zmieni bo przeciez nie wytrzymam tyle czasu bez seksu ;/.

Ja to ze swoją żonką to w 9 miesiącu robilismy, oczywiście delikatnia aby w główkę nie pókac :P

Gość jaka taka ognista
w ciązy nalepiej było bo bez stresu:)) a dzidziuś się cieszył że go tak fajnie kołyszą:))

Gość hm..
no wiesz, w końcu bijesz dziecko po głowie, w ciemię, ze tak powiem. gdybym się dowiedziała, że penis mojego ojca w ogóle dotykał mojej głowy, to bym mu chyba wymierzyła w pysk.

Gość jaka taka ognista
a kurde wy wiecie co to ciąza wogóle i jak kobieta jest zbudowana?? weźcie się do szkoły wróćcie przecież penis nie ma kontaktu z głowką dziecka!!!! i seks w ciąży nawet jest wskazany z powodu takiego że podczas stosunku wytwarzane są hormony szcęści o endorfinach chyba słyszeliście??, bardzo dobrze wpływają na płód Wyjątkiem jest ciąża zagrożona lub jak lekaż zabroni i to wszystko

Gość jaka taka ognista
a ja w 9 miesiącu to nawet zalecone przez lekarza miałam bo mi termin porodu minął i seks mógł przyspieszyć poród:))

Gość ciassteczko
nie martw sie ja w ciązy tylko sie kochałam , a przed mowiłam to samo co twoja:))

Gość hm..
ognista, ty chyba sie nie znasz na budowie ciała. poczytaj sobie troche na ten temat, chociaż i tak za póżno, bo dzieci masz w ciemie bite, także na huj ci teraz mądrość? jak facet szanuje kobietę i jej stan błogoslawiony to jest wczulony na takie akcje, nawet jeśli ni złgo miałoby się nie stać. a was widać żaden nie szanuje.

Gość jaka taka ognista
a co pochwa i macica to jedno i to samo??

Gość ania kawał drania
dziecko znajduje sie w macicy która ma kształt odwróconej gruszki i owszem dziecko przez szykę macicy podczas porodu wychodzi ale w drógą sronę nie da rady więc penisy nie szturchają dzieci po głowach

Gość jaka taka ognista
hm.. a skąd ty możesz to wiedzieć co??? pewnie twój facet cie tak traktuje co po prostu musisz mu dać i koniec co?? pierwsze słysze że jeżeli facet chce sie kochać ze swoją żoną w ciązy i ona go pociąga to jej nie szanuje hehehe ty to chyba zakonnicą jesteś:P

jasny gwint! jestem w 5 miesiącu i bez seksu bym oszalała! dziennie uprawiam seks co najmniej 2 razy- rano i przed snem, bo przecież ochota jest teraz niemiłosierna a mężowi cholernie się moje nowe kształty podobają i też się napala. dziwną masz dziewczyne no ale ile ludzi tyle gustów i poglądów...

Gość hm..
po postach patrząc, to śmiem sadzić, że was szturchali i to z impetem. Asisko, sprawdź czy nie masz wgłębienia na głowie. ognista, mojego życia się nie domyślaj, bo z tym wystukanym łbem ciężko ci to idzie. Ja mam szacunek do samej siebie i swojego potomstwa, dla ciebie i wielu tutaj liczy się tylko dymanie i orgazmy, aż dziw bierze, ze niektóre z was są matkami. czego uczycie swoje dzieci? Może już je z seksem oswajacie, tak na wszelki wypadek, żeby później nie miały żadnych zahamowań, bo to przecież niszczy życie. A jeśli chodzi o facetów, ty mi mówisz, że swojemu daje bo muszę, a ja uważam, że tobie faceci zrobili wodę z mózgu by mieć to co chcą. I tu dostrzegam brak szacunku. Bo gdybyś miała jakieś cechy matki, to i miałabyś wahania odnośnie pieprzenia podczas ciąży.

to juz wiem, dlaczego malzenstwa sie rozpadaja, zdrady itp. Gdy rodzi sie bachor sex sie konczy, wiec namietnosc slabnie do zera, a nie kazdy moze wytrzymywac latami bez sexu i namietnosci, zwlaszcza jak ma temperament. Dlatego ja sie ciesze ze nie mamy z zona dzieciora, i nie zamierzamy miec. Jak widzimy swoich znajomych, co sie z nimi porobilo, to predzej skocze z 10 pietra niz sie wpakuje w taki syf.

Gość rozbawily mnie wypowiedzi hm
czyli seks w ciaży to brak szacunku do samej siebie i potomstwa? :D:D:D

Gość ciaża wzmacnia
doznania seksualne u kobiet wiec trzeba korzystać ile się da!

yeah! brakuje mi 5 klepki, nie mam do siebie i potomstwa szacunku (a dziur w głowie mam 5 + 2 oczodoły) ale BZYKAŁAM się, BZYKAM i będę BZZZZZYKAĆ jak się uda do 9 miesiąca ;) a Ty daj swojemu 150zł na panienki co tydzień bo biedak zwariuje!

Gość on567567
MArze o seksie z ciezarna mmmmmmmmmmmmm

Gość z_wawki
me too

Gość jaka taka ognista
dajcie pani hm.. spokój ona ma 100 lat i pewnie łechtaczki nie ma to z seksu przyjemności nie czerpie hehehe:D

Gość jaka taka ognista
a poza tym żaden facet mi wody z mózgu nie robi bo ja seks uwielbiam i nie jest dla mnie tematem tabu:) i jak tylko moje dzieci będą się czegos o seksie chciały dowiedzieć to z nimi po prostu porozmawiam