Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusika

Zakochałam się w Tobie palancie

Polecane posty

Gość niusika

Zakochałam się w Tobie palancie ale nigdy Ci tego nie powiem, bo głupek z Ciebie i dość mam Twoich gierek.... :(

Gość oier
a na czym polegaja te gierki ?

Gość prowokatoreczka
lol. mogłabym się podpisać pod tym wyzwaniem xD nigdy ci tego nie powiem, bo zgrywasz idiotę i sam mnie od siebie odsuwasz. tak, aniołku, w tobie :) :D

Gość niusika
pewnie nie przeczyta, a nawet jesli przeczyta to nie bedzie wiedzial ze to o nim, jednak musialam z siebie wyrzucic te emocje i myśli... na czym polegaja jego gierki?: hmm.. raz się odzywa, zabiega i nagle ciach milczy przez tydzien.. sama nie wiem co o mu chodzi :O

Gość niusika
prowokatoreczka witaj w klubie ;)

niusika , nie jesteś sama ;) ja też jej pewnie nigdy tego nie powiem bo mam dość tego co robi

Gość prowokatoreczka
niusika, no :) chyba mamy pecha...

Gość łeee moje tyz nie dziala
np to ja tez sie podpisze😭 ale mi wsyd przyznac sie do tego:P

Gość niusika
bezsensu: nie powiem mu tego, bo możliwe, że uzna mnie za idiotke... zreszta pracujemy razem i wole jednak uniknac glupich sytuacji.. wole sobie pocierpiec w milczeniu.

Gość prowokatoreczka
bezsensu, weź może lepiej jej powiedz... Bo tak szczerze to przez takie niedomówienia wszystko się pieprzy. Gdyby obie strony się zdeklarowały może nie byłoby tego problemu?

no to jest nas więcej ;) tylko żeby się nie okazało że nasza miłość też tu jest ;p

Gość Hotcore
ja chyba powiem .... :/ chce zobaczyc jego wyraz twarzy, no a potem pyk zapomne

Gość prowokatoreczka
niusika, ja też boję się, że weźmie mnie za idiotkę. to mnie strasznie przygnębia. ta, bezsensu, to by fajnie było :P

Gość niusika
bezsensu: a ja bym chciala zeby on tutaj byl ;) moze by pokumal ze zachowuje sie jak dupek i zmienil swoje postepowanie ...

Ona na pewno wie , domyśla się że Ją kocham . Nie umiem jakoś tak prosto w twarz powiedzieć Jej tego , nie zniósł bym odrzucenia :((

Gość niusika
bezsensu: skoro ona sie domysla to wydus to z siebie :) moze ona oczekuje tych słów.. raz kozie smierć

moja miłość napewno przeczyta ten temat bo dość często tu siedzi , czyta i śmieje się z nie których tępych tematów typu " Czym się dziś masturbowałyście ?" pewnie się nie domyśli że to ja piszę i już do końca zostanie tak jak jest ;/

Gość prowokatoreczka
bezsensu, niusika ma rację. Gdyby ten facet mi tak wyznał, na pewno bym go nie odrzuciła. Może jest po prostu nieśmiała?

niusika : ale z nią jest tak jak już pisałem w moim temacie raz jest zajebiscie a raz foch z niczego i narty ;;;;/ jak już pisałem "Ona raz mi dokucza raz jest miła a raz walnie jakiegoś focha i nawet niechce powiedzieć za co ..... gdy rozmawiamy ze sobą normalnie tzn stoimy obok siebie to mam wrażenie jakby się krępowała , a gdy gadamy przez to zasrane gg jest wyluzowana itp . "

Gość prowokatoreczka
bezsensu, a ona Twoją przyjaciółką jest? czy kim? bo dziwna ta wasza znajomość ;p

Gość niusika
wiesz co : ja jak rozmawiam z nim realu to tez strasznie sie krepuje :O trace jezyk w gebie :( zachowuje sie jak zakochana nastolatka a juz dawno nią nie jestem :P czasem nawet powiem cos, co moze zabrzmiec niezbyt milo 😭 natomiast na gadulcu, mailu jest totalnie inaczej...

no tak jakby trudno to określić znamy się +- rok , dużo gadamy, od czasu do czasu jakaś domówka no i widujemy się co dzień

Gość prowokatoreczka
Gdyby Cię nie lubiła to chyba nie spędzała by z Tobą czasu, nie? Może jednak warto coś zrobić w tej sprawie? Ja w swojej już raczej nic nie mogę zrobić :O Taka karma :P

ja nie wiem co mam myśleć po ostatniej imprezie , Jej słowa znaczyły coś w stylu " nie chcę cię znać , won " ;/ a tak przy okazji pierwsze co pomyślałem gdy zobaczyłem ten temat to : " o nie , to na pewno ona to napisała!! "

Gość niusika
ona to nie ja :P ja juz stara dupa jestem :P

no my jesteśmy jeszcze młodziaki ;) ale z Tobą nie może być aż tak źle :p dodam sobie temat do ulubionych , zaraz będę musiał spadać a brat pewnie okupuje laptopa

Gość niusika
ja tez dodam temat do ulubionych :D bateria w laptopie juz mi pada a zasilacz zostawilam w robocie :O jutro z pracy do Was zajrze :)