Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_222

niedojrzałość czy brak miłości

Polecane posty

Gość Kasia_222

Witam! Chciałabym poradzic sie jak wyglada ta sytuacja z boku bo sama nie wiem juz co myslec... Mam 23 lata Bylam przez 2 lata z chlopakiem (on ma 25)Bardzo Go pokochalam i bylam pewna ze to Ten Jedyny Niestety On nigdy nie powiedzial mi ze mnie kocha - czasem mowil ze ma jakies watpliwosci ale ja myslalam ze wynikaja one z tego ze jestem jego pierwsza dziewczyna a on bardzo idealistycznie patrzy na kwestie malzenstwa Cierpliwie czekalam na te slowa- bo traktowal mnie powaznie i bardzo dobrze, byl szczerym przyjacielem i bylam pewna ze kiedys dojrzeje i uslysze te slowa Nasz związek wydawal mi sie bardzo udany- On twierdzi ze tez byl w nim szczesliwy Jednak 2 miesiace temu zostawil mnie - dla dziewczyny ktora wczesniej mu sie podobala za nim mnie poznal- ale nie chciala z nim byc. Twierdzi ze nie zna jej- ze bardziej zakochal sie w wyobrazeniu o Niej bo w sumie nie wie jaka jest naprawde a jednak zostawil mnie dla niej po 2latach.... Ja nie dalam za wygrana i probowalam o Niego walczyc- czesto spotykalismy sie zeby porozmawiac On twierdzil ze zeby mnie docenic musi dostac kopa od zycia i ze ta sytuacja moze Nas tylko wzmocnic jesli mamy byc ze soba w przyszlosci bo moze rozwiac jego watpliwosci Z ta dziewczyna spotkal sie kilka razy bo wkrotce wyjechala z miasta, ale nie byl gotowy zrezygnowac nawet z jednego spotkania- do konca sie z nia spotykal Teraz twierdzi ze bardzo mnie poznal w tej sytuacji, kiedy o niego walczylam Ze wiele zrozumial przez te dwa miesiace ale wciaz nie wraca- mowi ze potrzebuje jeszcze czasu zeby sobie wszystko poukladac i zeby stanac ewentualnie przede mna w przyszlosci jako wiedzacy czego chce mezczyzna Mimo ze ja tak cierpie twierdzi ze nie zaluje tej sytuacji bo tylko moze nas wzmocnic Mowi tez ze moze tak brnie w tej sytuacji i nie wraca bo czuje nacisk z kazdej strony- wiem ze jego mama bardzo przekonuje Go zeby do mnie wrocil Nie daje mi jednoznacznej odpowiedzi czy mu zalezy czy nie- mowi ze potzrebuje czasu bo teraz sam nie wie czego chce Ja nie wyobrazam sobie ze moglabym szukac swojej pewnosci pozwalajac tak cierpiec bliskiej osobie Pomimo tego wciaz Go kocham i czekam .... Czy to mozliwe by mu zalezalo i by tak postapil Czy moglby tak postapic z braku dojrzalosci Czy nie powinnam sie oszukiwac ze jednak mu na mnie zalezy i sie pogubil w swoim idealizmi? Wiem ze troche to chaotycznie napisalam ale prosze o jakas rade

Gość prawdopodobnie mu
nie zalezy i sam nie wie czego chce

Gość wydaje mi sie ze
chlopak nie jest dojrzaly do zwiazku. Zwodzi Cie wciaz. Jakby czul cos do Ciebie to nie patrzylby jak cierpisz. Gadka w stylu, ze zrozumie cos pozniej nie wchodzi w gre. On sam nie wie czego chce. Ciebie chce miec tak "na wszelki wypadek", zeby mial do kogo wrocic jak zateskni.

Gość Łzy
ty lepiej patrz na czym tobie zalezy, bo jak bedziesz tak czekac na skaranie boze to w koncu sie doczekasz. Stawiaj mu jakies warunki moze a nie tylko "jest dla mnie bardzo dobry", nie strzelaj do niego z ostrej broni ale cos rob dziewczyno. Czy ty wiesz czego chcesz?

Gość jesli
kocha to wróci

Gość jedno i drugie.
znajdź sobie lepiej kogoś normalnego kto cie pokocha anie od czasu do czasu jak sie bedzie nudził:o jak nie ma iskierki ze strony faceta tzn ze mnu nie zalezy i nie pokocha

Gość Kasia_222
Najgorsze jest to ze caly czas daje mi nadzieje- kiedy rozmawiamy to mowi zebysmy porozmawiali za jakis czas to moze cos sie w nim zmieni, moze cos zrozumie Zawsze gdy sie umowimy ze za jakis czas sie odezwie to pierwszy sie odzywa Ostatnio wyslal mi bardzo piekna piosenke do przesluchania Zawsze kiedy sie spotkamy to mowi ze ladnie wygladam... Po co to wszystko robi??

Gość nie wie czego
chce- faktycznie potrzebuje tego czasu