Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaijzzz23

prosze uspokujcie mnie nerwica zaatakowała.

Polecane posty

Gość aaaaijzzz23

cala sie trzese, nie moge zlapac oddechu choc same oczy mi sie zamykaja jak zasne to przestaje oddychac i budze sie za minute "zatkana". kreci mi sie w glowie i jakos slabo bije mi serce..mialam juz tak ,ale dzis boje sie bo jestem sama w domu :( i boje sie ze przedawkowalam melise na dodatek!!! wypilam z 2 torebek zaparzana 10 minut w kubku.. i poczulam sie jeszcze barzdiej rozdygotana..

masz astmę? albo jakoms silna alergie .my ci niestety nie pomozemy bo niby jak?

Gość aaaaijzzz23
mam nerwice .. a to ma straszn objawy :( a zdenerwowamlam sie zerwaniem z narzeczonym i tym ze sie wyprowadzil dni temu na dobre, dzis sie spotkalismy ale tylko mnie zdenerwowal :[

Gość suniusssssss
uuu a nie ma szans ze wroci??

spokojnie to jeszcze nie koniec świata.Nie ten to inny ,po co odrazu szarpac sobie nerwy?Wiem ,ze to brzmi zbyt banalnie ale uwierz,ze moze to i dobrze...a Ty zamiast sie denerwować zajmij sie czymś co przynosi ci radość i skup swoje mysli na czyms innym.

Gość aaaaijzzz23
tesknie, brak mi go, boli mnie serducho, nie moge zlapac oddechu i ciagle rycze... zranil mnie jak choleraaaa!!! nie wiem czy zycie z tym czlowiekiem ma sens- to dupek! ale dupek ktorego kocham:(

Gość suniusssssss
w jaki sposob Xie zranil? zdrady nigdy bym nie wybaczyla chociaz kto wie jakbym byla zakochana :(

Wierzę Ci - stalo sie trudno ale czas goi rany.Szkoda zdrowia na tego dupka teraz martw sie o siebie i staraj sie jak najmniej o nim mysleć .

Gość aaaaijzzz23
boje sie samotnosci :( ze zawsze bede sama - samotnosc to jedyna rzecz ktorej nie przezyje..musze miec kogos kogo moge kochac i wspierac i kto bedzie zawsze przy mnie (moze nie tak doslownie:P):(:( kocham dupka!!! zranil mnie tym że spotykal sie z "przyjaciolka" za moimi plecami :( widziano ich w kinie kiedy niby naprawial samochod. nie mam slow... jak małolat jakis;/ szczeniak!!!

Gość aaaaijzzz23
baaa.. przyjaciolka" to jeszcze nic.. przejzalam jego poczte emailowa choc moze nie powinnam :/ i zoaczylam jak sie umawia z jakimis dziewczynami.. rece mi opadly. i sposob pisania do nich... dziubku,kocie, bla bla bla

to go olej -napewno stac cie na kogos lepszego.Faceci juz tacy sa ,duze dzieci i tyle.Samotnosc boli ale lepiej być samemu anizeli sie męczyc z jakim bubkiem i ciągle zyc w stresie...

Gość aaaaijzzz23
myslalam ze to sie przypisuje do 16-latkow a nie do 26 letniego (prawie) faceta!?

Gość kucipa
jak przedawkowałaś melisę, to musisz jechać na detoks

Gość aaaaijzzz23
sam/a sobie jedź na detoks :P