Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko na filmach

Poranny seks

Polecane posty

Gość to tylko na filmach

Często na filmach sa scenki jak facet się budzi, obok niego laska i zaczynają się namiętnie całowac, ona mu obciąga a on ja liże po pipie. Scena w relanym świecie raczej niemozliwa bo po całonocnym leżeniu kobieca pipa jest tak cuchnąca że facet by się zerzygał a jego fiut także jest śmierdzący. W dodatku nie umyli zębów więc duża szansa że capi im z pysków. Tak samo obleśnie wygląda "spontaniczny seks" na filmach. On łazi cały dzień, spocony, zdążył kilka razy odwiedzić kibel, wyjszczać siuę i zesrać a tu trafia mu się jakas chętna samica i od razu sie międlą w pracy czy samochodzie , ona mu obciąga i wcale się nie brzydzi śmierdzącego wacka.

i wszystko sprowadzadza się do jednego zboczuchy....sexu!

Gość ax2
A tam gadanie:) Właśnie taki spontan i pobudka rano są najlepsze na świecie:P

Gość Bartek32 gd
Poszedłem przed chwila sprawdzić jak to z moją żonką jest, zadarłem kołdre, powąchałem i faktycznie capi .......................:D

Gość powąchaj sie fiuta
czy pachnie fiołkami

Gość ciassteczko
a co cipka ci sie poci a lbo jemu fiutek nie rozumiem , na wszystko trzeba być gotowym to nie jest do wachania

Gość do ax2
masz rację! :-)

nie wiem, ale jak ktos sie nie myje wieczorem to nic dziwnego ze mu z miedzy nog capi. Co do spontana po calym dniu - to jak feromony wezma gore, to nic nie przeszkodzi, a nawet moze jeszcze dodatkowo pobudzic. Chemia.