Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

smutno mi

Polecane posty

Gość jagodka1987

bardz zle sie czuje;( mialam wczoraj okropna klutnie z moim chlopakiem, poszlo o kolezanki, nie umie mnie zrozumiec, doszlo nawet do tego ze kazal mi wybierac one albo on... kocham go i zalezy mi na nim, ale kolezanki jak narzie dla mnie tez sa wazne, poszlo glownie o to ze jedna z nich ma wieczor paninski ze swoim chlopakiem i zaostalam zaproszona sama, i moj chlopak nie chce abym szla, ;(

Gość jagodka1987
prosze doradzcie mi cio ja mam zrobic aby bylo dobrze nie chce go stracic, ani ulegac tez cale zycie, tym bardziej ze planowalismy zareczyny

Gość jagodka1987
prosze.....kurcze a on nada sie nie odzywa;(

jak zatęskni za Tobą to odezwie się , jeśli nie tzn. że aż tak mu nie zależy na Tobie...

Gość wiosenny powiew
chłopak nie ma prawa zabraniać Ci spotkań ze znajomymi a Ty mu zabraniasz pójście z kumplami na piwo ?....co to za teks albo one albo ja ? wieczór panieński z samej nazwy wskazu na to że jest to zabawa tylko dla pań myślę że jest zwyczajnie zazdrosny o Ciebie i jak teraz nad tym nie zapanujesz to skończy się tym że po ślubie będziesz miała w ogóle zakaz wychodzenia sama z domu gdziekolwiek porozmawiaj z nim poważnie że każdy ma prawo do swojej przestrzeni a to wcale nie oznacza że mniej kochamy swojego partnera