Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astrem

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Astrem

witam... mam pytanie... kochałam się z chłopakiem 3 kwietnia bez zabezpieczenia, ale do niczego kompletnie nie doszło (do wytrysku) 19 kwietnia (34 dzień cyklu) dostałam okres (mam nieregularne miesiączki między 30 a 35 dni)... pierwsze 3 dni miałam obfity okres... pod koniec 3 dnia tak jakby się zatrzymał.. potem znowu był i nie było... może to stres ? (mam zapalenie pęcherza i lezalam w szpitalu przez tydzien czy to ma cos wspolnego ?) 5 tygodni po stosunku poszłam do lekarza... miałam USG dopochwowe które nic nie wykazało... od tamtej miesiączki dzisiaj mija 34 dni i okresu nie mam... bolą mnie sutki... byłam nerwowa i płaczliwa na raz tak jak przed okresem ;/ ... czy to może być ciąża ? proszę o szybką odpowiedź to mnie bardzo nie pokoi... z góry serdecznie dziękuję

Gość Astrem
a jeszcze dodam, że macica jest twarda ... nie ma żadnego rozpulchnienia tylko ciasno tak jak przed okresem....

Gość brak plemnikow..
dostaniesz okres, mogl sie rozregulowac przeciez bralas leki na pecherz

Gość KamaONA
A czy z niczego może byc ciąża...no nie...tragiczna wiedza:)

Gość Astrem
nie tragiczna wiedza... zresztą nigdy w ciąży nie byłam... niektórzy piszą, że można zajść w ciążę bez wytrysku... więc już mi się kręci w głowie od tych wszystkich wypowiedzi...

Gość KamaONA
To słuchaj tych co piszą:)u lekarza byłaś nic nie wykazało to o co sie martwić??????Nie rozumiem....leki brałaś stersowałaś się...ot powód... U mnie kiedyś okres spóźnił sie dwa tygodnie...miałam 15 lat i poszłam pierwszy raz do kosmetyczki wydepilowac brwi bez zgody rodziców:))))))))Tak sie bałam jak zareaguja na "wyskubana" córkę:))))

jedni mowia, ze mozna zajsc bez wytrysku, inni, ze nie mozna, ale polecalabym nie eksperymentowac na sobie i stosowac antykoncepcje :o

Gość Astrem
pierwszy raz mi się zdarzyło bez zabezpieczenia... straciłam głowę ;/ wiem wiem nie piszcie rzeczy typu "trzeba było myśleć", ale z całą pewnością przyznałabym rację... byłam u Pani doktor i przepisała mi tapsy Anty Rigevidon... no i teraz czekam na okres... a jeszcze propo Pani doktor to przed USG powiedziała mi, że mam zrobić test ciążowy, bo ona może ciąży nie wykryć w 5 tygodniu ... mogła się mylić ?

Gość Astrem
odpiszcie proszę