Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 95OldMan

Współczuje ludziom pracujących w urzędach.

Polecane posty

Gość 95OldMan

Ich praca to niestety wegetowanie i marazm :o Z rok na rok przez swoją pracę i niską pensje są coraz bardziej sfrustrowani życiem :o Miałem w urzędzie praktyki i nigdy więcej :o

Gość a ja jestem na stażu
Fakt, że najczęściej to nudy takie, że tylko na Kafeterii przesiadywać i w menela grać :-) , ale przynajmniej praca od 7.30- 15.30 i weekendy wolne.

ja tez nie zazdrosze takiej pracy, nie moglabym codziennie, mechanicznie wykonywac tych samych czynnosci, zanudziłabym sie, ale moze niektorym to odpowiada i nie ma sensu im wspolczuc

Gość jak tak ciezko to
czemu sie nie przekwalifikuja tylko tam siedza "biedactwa"? Ja mialam staz w urzedzie i jakos Panie urzedniczki nie wygladaly na sflustrowane..no chyba ze wlasnie przyszedl interesant a ktoras miala wyjscie na zrobienie paznokietkow umowione.

Gość Mąż urzedniczki
O czym t w ogóle mówisz??? Moja zona jest urzędnikiem w jednym z centralnych urzędów. W przeciągu dwóch ostatnich lat dostała 3 podwyżki. Obecnie zarabia ponad 3 tys netto do tego trzynasta pensja , kwartalne premie i 50% dopłaty do wakacji dla całej rodziny. Nigdy nie zostaje po godzinach, ma pełny socjal i urlop na życzenie

nie wiem dlaczego chcecie im współczuć? chyba tylko głupoty :O Posłuchajcie sobie tej rozmowy :)

Gość KamaONA
Co za bzdury.... Ja jestem urzędniczką...mam 3 tysiączki na raczkę a dopiero zacęłam + premie...za wykonywanie tego co lubie...i mogę z zamkniętymi oczami wykonywać...pracuje do 15 wolne weekendy...a w takie dnie jak ten siedze od rana na kafe...popijam kawke jem ciastko:) Czyli robie...ale sie nie narobie i niezłą kasę dostaje...:)

Gość Mąż urzedniczki
Być moze jedna urzędniczka drugiej nie równa. Te w małych miasteczkach które mają kontakt z petentami maja kiepsko. Ale urzednik specjalista w dżym mieście zarabia niezła kase za niezbyt ciężką pracę. Moja żona sama przyznaje ze picie kawy i palenie paierosów zajmuje jej niemal połowe dnia. Do tego jasno kreślona ścieżka awansu , wiek iedy dostanie podwyżkę a kiedy awans i podwyżkę

Gość Karolincia83
No pewnie i masz racje...ja na początku miałam staż w małej gminie...tam faktycznie nie było za wesoło... ale teraz...cud..miód i malina:)

Gość niskofetia
Pracuje w urzedzie jako inspektor ds mieszkaniowych. Mam 1800 na reke. Zaczynalam od stazu za 400 zlotych. Praca ciezka, stresujaca. Mysle ze za pare lat ja zmienie.