Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dododododod

Czym różni sie dziewczyna z miasta od dziewczyny ze wsi?

Polecane posty

Gość dododododod

- Dziewczyna z miasta ma na pępku kolczyk , a dziewczyna ze wsi ma na pępku kleszcza. ;p

Gość wiosenny powiew
hehe dobre chociaż ja uważam że niczym wielkim nie różnią się ludzie z miasta czy ze wsi ....no może Ci pierwsi mieszkają w zanieczyszczonym od spalin otoczeniu a Ci drudzy oddychają świeżym powietrzem i przez to są zdrowsi :)

Gość fan_wiejskich_dam
te z miasta mają większy przebieg

tym ze z miasta leca na kase i tylko dupy daja a ze wsi nie bo sa inaczej wychowane ale tez zdarzaja sie wyjatki na wsi.

\"Bitka w panierce\" ty chyba nie wiesz co ty mowisz na wsi sa bardziej zadbane dziewczyny niz w miscie. Moja laska jest wyjatkowa i jest ze wsi. w porównaniu do dziewczyn z miasta jest o 10000% lepsza ladniejsza i super o siebie dba. takiej w miescie nie spotkałem. i jest normalna nie patrzy ile masz w porfelu itd.

Gość waniliaPyszna
hmm.... grube, zepsute zęby? ale masz pojecie dziewczyno :) idz, poczytaj BRAVO:D

Gość masz ci los
na wsi to się dopiero puszczają, ciekawe po co faceci z miast jeżdżą na wiejskie imprezy typu dyskoteki

Gość miasteczkowa
te ze wsi maja brud za paznokciami :-( i brudne stopy!!!!

To proste. Ze wsi są czyste (bo w domu mają łazienkę większą niż całe mieszkanie mieszczucha), pachnące (bo nie śmierdzą papierochami jak miastowe) i przedewszystkim inteligentne i zaradne. Ot cała prawda.

Gość larysia
dziewczyny ze wsi są bardzo zaradne ;D potrafią zadbać o siebie o rodzinę o dom itd. a te rzeczy typu że brud za paznokciami i brudne stopy to chyba tylko podczas pracy w ogródku ;D i oddychają świeżym powietrzem i nie wiem skąd powiedzenie że śmierdzi wszystko w domu itd.... jejuuu nawet jeżeli to się ludzie tak samo myją po wykonywanej pracy itd... a co może miastowy jak przyjdzie z roboty upał 40 stopni to może nie śmierdzi ??

Gość larysia
poza tym większość miastowych panienek to blachary na jedną imprezę kręcą się z bogatymi frajerami albo przynajmniej takimi co stwarzają pozory takich.... nie powiem że są brzydkie laski z miasta bo są bardzo ładne ale większość to wytapetowane, po solarce laleczki ....

Gość miasteczkowa
po pierwsze to chyba nie mają łazienki w domu:/ po drugie to ich inteligencja ogranicza się do tego że znają jeden język więcej - wiejski:/ po trzecie - nie śmierdzą papierochami tylko gnojem:/

Dziewczyny ze wsi w przeciwieństwie do dziewczyn z miasta (oczywiście nie wszystkich) posiadają kulturę osobistą.

Gość DziewuszkaMetropolitka
Widze,ze niektorzy tutaj nie maja w ogole pojecia co sie dzieje na wioskach...pfff Na dyskoteki wiejskie najwiecej pustych laseczek przychodzi \"z miasta\" i mysla ze sa takie i takie...(bla bla bla) i to one sie puszczaja wlasnie... Wiejskie dziewczyny dbaja o siebie i to bardzo...oczywisice czasem sa wyjatki :/

Gość Lubuduba
Ty Miasteczkowa...Za te glupoty to powinnas w pysk dostac...:P Z wioski znaja nawet kilka jezykow dlaczego? ba zazwyczaj chca sie z wyrwac do "wielkiego swiata" i sie baaaaardzo dobrze ucza!!! Nie na kazdej wiosce jest gnoj :/ A nawet jakby to sie myja w lazienkach,wanna,prysznic normalnie jak w 5 gwiazdkowym hotelu:)

Ja powiem tak, wszystko zalezy od człowieka i wychowania. Jedno natomiast wiem, ludzie ze wsi sa nie do zajechania, normalny człowiek jak przychodzi do domu to by chciał odpocząć itd. natomiast ci ze wsi mogą dalej wykonywać prace w domu itp. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy. Poza tym ludzie ze wsi pchają się do miasta i zgrywają nie wiadomo kogo, aby tylko się wyrwac z zapyziałej wsi. Ludzie w mieście mają więcej obycia i kultury. Temat rzeka...

Gość kkkkkkkkkkkk
Do miasteczkowa: widać jaką masz kulture osobista ;/ pewnie samam tak wygladasz a mowisz na innych ;/ dajesz dupy na wszystkie strony i myslisz ze jestes zajebista ??! ;D haha ;D i pewnie sama dupy nie myjesz i jebiesz nie umytym cipskiem a to gorsze niz gnój ;D ;D haha ;D

Gość onrgre
Tym ze tym zmiasta odwala palma a te ze wsi jeszcze sa w miare normalne ale tez sa wyjatki

Gość kisssi
do Brdudo: gdyby nie ci ludzie ze wsi to byś się w gównie topił !D

Gość kisssi
do miasteczkowa:kiedy zrobisz duzą kupe nie zapomnij umyc dupe bo zalepi sie otworek wtedy tworzy sie zatorek kupa w kiszce sie gromadzi mało dupy nie rozsadzi!!;DDDD

Gość maciejjjjj
miasteczkowa to kurwa;D;D

Gość pozdro6OO
te z wiochy łatwo nakrecic na doope, minus wiesniaczek to to ze nie gola pizdeczek. miastowe na kase wiesniary na alkochol.

Gość maciejjjjj
do pozdro6OO ...... pojebało Ci się w dupie... ;D;D masz racje jesteś z miasta tak jak ja ale ciebie to te puste kurwy krecą co nie najlepiejz tego samego bloku co w nocy pod lampami stoja ;D;D ambity jesteś hahaha;D;D

Gość maciejjjjj
ja jestem z miasta ale za to mam rodzine na wsi i mimo ze maja gospodarka wszystko jest idealne ..... i jakos moje kuzynki sie tego nie wstydza bo niby czego sa zadbane, czysta, kulturalne i piekne miło jest do nich wracac..... ;D

Gość wieśniacki kolczyk w pępku
wiesniary nosza kolczyki w pepku :o

Jak we wszystkim sprawa dość indywidualna. Jednak większość mojej rodziny porozsiewana jest po wsiach mniejszych i większych i cóż, nie ma co udawać, ze w ogólnym rozrachunku nie ma różnic... Wynika to moim zdaniem z pewnej anonimowości w mieście, której brak na wsiach. To się po prostu musi przekładać na pewno zachowania. I kwestia wyglądu zewnętrznego - na wsiach nie ma takiej presji na to w czym chodzisz, co oczywiście nie oznacza, że królują powyciągane dresy...jednak siedząc w pubie w moim mieście a na wsi widać różnicę.

Gość Editth981
ja jestem ze wsi i moge szczerze powiedziec ze dziewczyny ze wsi maja wieksza kulture osobista niz mieszczuchy, no wyjatki sa jak wszedzie, ale ogolnie to dziewczyny zw wsi zostaly wychowane calkiem inaczej i znaja takie slowa jak dziekuje czy przepraszam

Gość z czerwonymi paznokciami
No normalnie rozwalił mnie ten temat i to co tu czytam... Mieszkam na wsi, i przepraszam bardzo ale... Moja lazienka rzeczywiscie pewnie jest wieksza niz 2 pokoje w mieszkaniu w miescie Po drugie, nie znam tylko jezyka wiejskiego, ale 3 obce, Po trzecie, to wole moj dom z ogrodem niz male mieszkanie w rozpadającej sie kamienicy A po czwarte to uważam że wielką WSIĄ jest, klasyfikowanie ludzi na miastowych i tych, co na wsi mieszkają.... Weźcie się ludzie zastanówcie to Wy tu piszecie... ;>

Gość z czerwonymi paznokciami
To jak mi wytłumaczysz ze ja nie glosuje na leppera i nigdy się nie wyporwadze na stałe do Tego Twojego zasranego miasta zeby sie pieniędzy dorobić? Sądzisz ze ludzie ze wsi mają gorsze wykształcenie? Ja bym powiedziala, ze Twoj poziom intelektualny odzwierciedla poziom edukacji w miastach :)