Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dododododod

Czym różni sie dziewczyna z miasta od dziewczyny ze wsi?

Polecane posty

Gość gość
12.39 - jesteś K czym? Bo jak lodzik w wydaniu M to...fuj!

Gość gość
czytaj ze zeozumienie cwoku, jak napisalem ze Magda zrobila mi loda, to chyba sobie potrafisz odpowiedziec....

Gość gość
wyczulem ja, ze dziewczyna nadwyraz ambitna, a do tego zawzieta. Po pracy w piatek mamy zwyczaj chodzenia do knajpy. Zaczalem opowiadac o ogromnym projekcie do ktorego chcialbym zaangazowac kilka osob, by mogli sie wykazac i pokazac jaki naprawde maja potencjal. 3-4 drinki, kilka komplementow i w drodze na postoj taksowek przy stacji benzynowej, powiedzialem ze musze isc sie jeszcze odlac, a ona ze tez musi. Wszedlem to toalety, rozpinam rozporek, slysze jak ktos wchodzi rowniez do toalety, patrze a tu ona. Mowi, damski jest zajety, a bardzo mi sie chce. Juz widze ten jej usmieszek na twarzy, wiec wiedzialem ze to zielone swiatlo. Odwrocilem sie tylko od pisuaru i otworzylem Kabine. Ona weszla, ja tez i dalej juz nie musialem sam rozpinac rozporka. Trwalo to z 10min, ladnie polknela, wlozyla go z powrotem, zapiela rozporek i powiedziala, a teraz wyjdz bo naprawde sie zesikam.

Gość gość
Niezle. tylko pozazdroscic takiej przygody.

Gość gość
Ze wsi to wiesniary na wies

Niczym się nie różni.Nie jest może tak zmanierowana i zepsuta.Apropo określenia wieśniara to ta z miasta to niby kto "mieszczucha"

Gość gość
tym że dziewczyny z miasta są bardziej interesujące. Ja mieszkałam w małej miejscowości i nie miałam żadnych koleżanek. Od zawsze interesowałam się rysunkiem i znałam biegle angielki. W klasie nikt mnie nie lubił. Dopiero jak wyjechałam do miasta spotkałam ludzi i mam swoją paczkę.

Gość gość
Adresem.

Gość gość
Ze wsi jest pracowita i potrafi gotować i piecze słodkości ,sprząta ,lubi czystość . Nie boi sie byle myszy o szczurach nie wspomnę . Nie boi sie ciężkiej pracy. Jeśli ją pipa boli to ci konia zwali i miauczy z bólu jak księżniczka . 50 kg cementu wrzuci do betoniarki i nie patrzy na złamane paznokcie ani na inne tipsy i klipsy. A gdy się ubierze odświętnie to miastowe zazdroszczą i gryżą ozór . Zawsze uśmiechnięte ,nie mają takich naciągnietych ryjów jak miastowe pomimo ciężkiej pracy . Dbają o swoich mężów lepiej jak matka niemowlaka . Kobieta ze wsi wie czego facet potrzebuje . No i na koniec lepiej wykształcone i oczytane . Minęły te czasy gdy na wsi kobieta miała ukończone 6 , 7 , albo 8 klas pdst . Teraz na wsi to młodzież ma minimum maturę. Dziękuj za uwagę ,do zobaczenia jadę na wieś .

moja, z którą się jednak wiele lat temu rozstałem może najbardziej wykształcona nie była ale życiowo nawet mądra. Od miejskich koleżanek różniło ją to, że nie była wydepilowana - no w końcu udało mi się ją namówić na depilację pach ale "na dole" nie. Seks był albo oralny albo w pipkę - innych "wymysłów" nie akceptowała. W lecie jak był upał zwłaszcza w pole kobiety jak wiele lat temu nie nosiły majtek (łatwiej było sikać podczas pracy w polu - robiły to na widoku nawet mężczyzn - bo było to "normalne" że baba też musi "kucnąć") Generalnie z seksem było tak, że często i dużo bo lubiła "piszczeć pode mną". No i generalnie była wierna ale jak to w ich wioskach był zwyczaj i mówiła - "kobieta powinna być czasami przedmuchana przez innego jak komin przez kominiarza aby nie dymił" (to jeszcze powiedzenie pokolenia jej mamy a nawet babki). Dlatego przy niektórych okazjach - zazwyczaj na weselach i innych wiejskich imprezach był zwyczaj, że mogła "dać innemu - temu, który na zabawie najlepiej tańczył". No oczywiście nic za nic - ja wówczas mogłem "przedmuchać" inną. Seks z inną babą lub facetem w takich okolicznościach nie był traktowany jako zdrada ale zabawa. Ale w innych okolicznościach to byłaby zdrada.....No ale nasz związek nie przetrwał - ona ma rumianego męża z dużym, piwnym brzuchem ale pewnie od czasu do czasu ktoś ją "przedmuchuje"..

Gość gość
Czy z miasta czy ze wsi, każda może pożyczyć pieniądze bez żadnych procentów w http://e-m2m.pl/5b02c9195bb00, i odmienić swoje życie. Szczerze polecam.