Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaFasolka

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość JolkaFasolka

Witam wszystkich mam taki problem otóż przedwczoraj w nocy pekła nam prezerwatywa dzisiaj na 11 jestem umowiona do ginekologa ale strasznie sie boje ze on bedzie sie darl albo niewiem co . dodam ze nie doszlo dowytrysku ... prosze o jakies rady z gory dziejuje

Gość JolkaFasolka
bardzo prosze o pomoc

Nie stresuj sie, takie rzeczy się zdarzają i naprawdę lekarz już wiele widział.Zbada Cię, zobaczy czy miałaś płodne dni i jeśli tak to przepisze tabletkę po.Boże przecież nie żyjemy w średniowieczu, głowa do góry:)

Gość JolkaFasolka
dziekuje ... i wiem ... ale ja sama czasem chyba sobie tak wmawiam ze bedzie sie darl niewiadomo za co i sie stresuje ... a moze nie przepisac tej tabletki ??

Gość KamaONA
Nie no bac się, że lekarz nakrzyczy?????A co to Twój ojciec, czy matka....jak nakrzyczy to znaczy, że nie jest profesjonalistą..i radziłabym gbura zmienić.... Poza tym zgadzam się, że to rzecz normalna....zdarza się...nie stresuj się....i korzystaj ze swoich praw..

Gość JolkaFasolka
bardzo dziekuje :* ale martwie sie tez tym czy on aby napewno przepisze mi te tabletki

Gość JolkaFasolka
dam znac o po 11 jak poszlo .

Jeśli okaże się, że masz płodne dni to przepisze inaczej nie ma sensu , moja kolezanki właśnie tak miała tydzień temu, też siię stresowała, ale poszłam z nią i naprawdę nie było problemu:)

witam! okres spuznia mi sie kilka dnia mam bole brzucha i czeste oddawanie moczu jak przed miesiaczka nawet zrobil;ma 2 testy ciazowe i wyszly negatywnie!czy moge byc w ciazy?juz sama niewiem