Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

i co dalej?

Polecane posty

Jestem z facetem 2 lata już nie raz go przyłapywałam na flirtach na gg wysyłaniu fotek itd przymykałam na to oko bo on nigdy nie potrafił się przyznać. :/ Wczoraj bawiłam się jego tel. i w kontaktach miał jakiś nr gg podpisany seba, mnie odrazu ruszylo ze cos jest nie tak ale gg nie działało więc nie sprawdzałam później znalazłam jego stary adres e-mail weszłam i znalazłam zdjecia od jakiejs panienki wysylane do niego kilka dni temu oraz wiadomosc ze zakladaal jakis nowy nr gg powiedziałam mu o tym i nie zdazylam nic spisac poniewaz wszedl na poczte i pokasowal wszystko oczywiscie wymigiwal sie ze nic o tym nie wie.. dziś rano weszłam na gg i tak pomyslalam ze nr tego \'seby\' to moze jest jego wszedzie ma takie same hasla sprawdzilam i wszystko wyszlo na jaw. Mial tam tylko jeden nr laski to byla ta co wysylala mu foty powiedzialam jej jaka jest sytuacja ona wyslala kilka ich rozmow jestem załamana pisal do niej to samo co do mnie ;( wiem ze nie powinnam go sprawdzac ale jakos mnie naszło cierpiec nie bede bo to juz dla mnie zwykly frajer. Napisalam mu milutko ze wpadne po niego do szkoly, a umowilam sie razem z tą laską.. pojdziemy tam razem nie wiem czy dobrze robie, facet juz sie raczej nie wywinie..? nie wiem co w ogole mam robic.. wszystko jest skomplikowane.. :/ :(

a wiecie co jest w tym wszystkim najśmieszniejsze? ze on ją poznał gdzieś na czacie nawet nie spytał ile ma lat.. on ma 19 kobieta 26 :] juz nie moge sie doczekac spotkanie gdy mu wszystko wygarne!!!! wrr co moge jeszcze zrobic by mu dopiec ?? :[

Olej tego faceta i rozpowiedz jak największej ilości dziewczyn o tym co zrobił :P

tak ;( ciagle sie stresuje denerwuje i placze przez niego :[ kocham i nienawidze wszystko jest posrane