Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkopałem sie

jak to ukryć?

Polecane posty

Gość wkopałem sie

poł roku temu spowodowałem wypadek samochodowy, zachaczyłem zderzakiem o przod innego pojazdu i wyrwałem mu błotnik z całym przodem samochodu. O dziwo na moim pojezdzie nie było zadnego zadrapania. Zataiłem to zdarzenie przed wszystkimi domownikami bo myślalem ze nikt sie nie dowie. Teraz sie martwie poniewaz zbliza sie rejestracja samochodu, a ja jestem tylko współwlascicielem wlascicielem jest ojciec poniewaz ma wieksze znizki OC> mam pytanie czy on te znizki straci?

Gość pamiętaj tylko jedno
czyli ktoś wypłacił odszkodowanie dla tamtej osoby?? jeżeli tak to ten fakt wyjdzie

Gość wkopałem sie
była policja dostalem mandat i oczywiscie weszli na ubezpieczenie:( czyli nic sie nie da zrobic?

Gość wiosenny powiew
nie da się zrobić ...bo jak przyjdzie następna rata do zapłacenia za OC to ojca na pewno zdziwienie wielkie złapie że zniżki poszły się .......

Gość wkopałem sie
w jakiejs reklamie slyszalem ze ubezpieczalnia nie odbiera znizej nawet za spoowodwanie wypadku, a nawet jesli zabiora to np ile jak mam 70%

Gość wkopałem sie
na ojca jest zarejestrowane rowniez dwa inne samochody w innych ubezpieczalniach, tam tez straci znizki czy tylko w tej jednej?

Gość i dajcie gówniarzon auto
i prawo jazdy

Gość wkopałem sie
ale samochod jest moj kupilem go 2 dni przed wypadkiem (dlatego sie nie przyznałem) tylko ubezpieczenie jest na ojca zeby taniej było

Gość wkopałem sie
da sie cos z tym bajzlem zrobic? moze isc do ubezpieczalni i ich jakos przekponac? albo przerejestrowac samochód na mnie>?

Gość wkopałem sie
ide wsadzic sobie łep do kibla i pierdolne sie deską klozetowa moze dostane odszkodowanie za nieszczesliwy wypadek w domu

Gość wypadek przypadek
nic nie poradzisz wyskosc skladki jest naliczona mogles wczesniej pomyslec cos zalatwiac jak byla stluczka a teraz to juz po fakcie zawsze najlepiej jest sie przyznac a ile procent zabiora to zlezy od tego ile wyplacili i jaka byla stluczka mozesz zadzwonic na infolinie i sie dowiesz ile bedziesz mial do zaplaty i znizke

Gość wkopałem sie
tz ze cos bede dodatkowo jeszcze placil ubezpieczenie wsyztkiego nie pokryje?>

Gość coz mozna i tak
przerejestruj samochod na siebie to bedziesz placic ubezpieczenie tez tylko na siebie, ale nie bedziesz miec znizek jak jestes malolat. inaczej jak bedziesz uzbezpiczal z ojcem to sie dowie jak beda obliczac skladke.

Gość coz mozna i tak
poprostu skladka na kolejny rok bedzie wyzsza o iles procent i mysle ze wiecej niz 10% firmy ubezpieczeniowe sa pod tym wzgleden nie ublagane.