Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa

dobry ale lekki krem nawilzajacy

Polecane posty

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa

mozeci mi jakis polecic bo do tej pory nie znalazlam takiego... mam cere mieszana ale policzki suche, mam placki suche na twarzy i nic nie daje sobie z nimi rady... pomozcie

Gość jest taki jeden krem
na owsiki

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa
chce krem do twarzy a nie do d.

Gość jtjgjyfj
az -medica: vilcacora, lrp-hydraphase legere, svr-xerialine, humektan, iwostin:sensitia i wiele wiele innych. :)

kryska dziecko zakladasz temat a takich podobnych bylo CALE STADO. Jak nie bola Cie palce to wpisz w google " dobry nawilzajacy krem kafeteria" Trudne?

Gość a ja sobie
loreal happyderm, są dwie wesje dla suchej i bardzo suchej i chyba jak sie nie myle to dla mieszanej ja mam ten pierwszy, kosztuje ok 20zł i nie wydaje mi sie żeby był drogi i tak troche rozświetla, ale krem nie żel

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa
jest taki jeden krem ------------------------- a w czym ci to przeszkadza??? nie musisz odpisywac przeciez:/

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaa
Dla mnie od 3 lat najlepszą firmą jest IWOSTIN!!!!! Dostępny w niektórych aptekach, duży wybór kremów, może być lekki, półtłusty, tłusty, matujący i duużo innych, polecam!

A zeby bylo smieszniej, kolezanki tu wypisuja kremy ktore dzialaja na nie, a na Ciebie niekoniecznie, wiec pytanie o krem jest jak pytaniem Czy na ksiezycu zyja marsjanie? A jak zyja to jakiego koloru maja bielizne?? Wiec kolezanki tu wymienia fajne kremy a i tak bedziesz musiala wybrac jakis... wybierzesz zle i przylecisz z placzem. Pogoglaj wiec poczytaj forum idz do apteki ze sloikiem, do drogerii niech panie Ci z testerow dadza po troche, potestuj w domu a nie d. zawracasz tylko.

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa
mialam iwostin z filterm i byl koszmarny dlatego obchodze te firme szerokim lukiem:) zaciekawil mnie humektan, ale trudno go dostac a dzis musze kupic

Bezsensowne mnozenie tematow deczko mnie wpienia Krysiu, dlatego. Pomysl wiec samodzielnie, to takie przyjemne jak kobieta bierze zycie w swoje rece.

Gość gwiazdeczka 555
Happyderm- loreala, extra. Sa dwa rodzaje nawilzajacy do cery suchej i do cery mieszanej, kosztuje 25 zl. Uzywam od roku i jestem bardzo zadowolona

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa
testery?? chyba zartujesz:D moze tobie daja bez problemu ale ja sie nigdy nie doprosze zawsze ich brak... chcialam nazwy dobrych kremow i wiem ze sposrod nich znajde cos dla siebie. nie bede plakac przeciezto tylko kremy:D widze ze masz jakies problemy emocjonalne wiec radze sie z nimi uporac a nie wyzywac na mnie:) zegnam

Gość kryskaaaaaaaaaaaaaa
wiem,ze sama bede musiala wybrac i to juz bedzie moj wybor chyba nie zaprzeczysz? :)

Wiadomo, że i tak wybierzesz ten kosmetyk, który najbardziej będzie ci odpowiadał, ale czasem warto wypróbować to, czego używają inni, bo a nóż ci się coś spodoba i przypasuje. Ja słyszałam, że bardzo dobre są kosmetyki marki Merino. Sama do niedawna nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, bo to dość nowa sprawa w Polsce. Myślę, że warto je wypróbować. W niewielu miejscach można jest dostać, z tego co wiem, to na aanatural.pl je mają. Chyba są dobre, bo maja bardzo pozytywne opinie.