Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja kobieta rzuca słowa na wi

Moja kobieta rzuca słowa na wiatr

Polecane posty

Po 1,5 roku przyznała się że była egoistka w łóżku i to się zmieni. Dwa razy później uprawialiśmy wreszcie sex oralny, tzn ja jej minete robiłem zawsze a ona mi dopiero wtedy. Jednak dzisiaj rano chciała żebym przyszedł bo ma wolną chate. Przez 1,5godziny się pieściliśmy tylko że ona mi nie robiła loda. Później jak już mieliśmy kończyc wszsytko ustaliliśmy gdzie mam skoczyc zaczyna mnie całowac schodzi coraz niżej i się nagle podnosi z tekstem że "niestety ale dzisiaj nie może". POwodu niechciała mi podac choc męczyłem przez jakieś 5 minut a ona nieodzywała się to wstałem, ubrałem się i wyszedłem. Szczerze to załuje teraz ZMARNOWANEGO czasu!

Gość on5dddddddd
wredna suka

Gość no bo ja musle
ze ci oewnie kutas smierdzial i dlatego nie mogla

Gość wredna rura
kobieta ktora nie robi laski swojemu facetowi nie jest warta uwagi

Gość coorva sooko
bo kutasa to nalezy myc

Gość A jednak jest warta...
Czy ty myślisz że Twój penis jest nie wiadomo jak wspaniały i ona będzie tylko robiła hops raz do buzi...Zapomnij...!!!!!! Masz chyba zbyt duże mniemanie o sobie... i Myślisz Tylko Penisem!

Myłem go rano i jeszcze dodatkowo wylądowalismy w wannie gdzie mi go i tak umyła więc czysty był.

A jednak jest warta... >> uprawiaj ze swoim pratnerem sex oralny ale tylko Ty jemu przez 1,5 roku....zobaczymy co wtedy powiesz?

Gość mdnfusdhg
no, jak zobaczyla ile masz sera pod napletem to nie dziw ze ja odrzucilo. Przyznaj sie, umyles ptaka zanim do niej pobiegles? Czy tobie bylo by milo lizac ci­pę pachnaco stara makrela???

Gość A jednak jest warta...
Po latach się odswierzył.... . A od ilu śpicie ze sobą???? Czy ona wogle kiedykolwiek się nim bawiła?

Gość no bo ja musle
no skoro byl czysciutki i pachnacy to jej nie rozumiem, ja nie umialabym sie powstrzymac, przeciez to jest strasznie podniecajace taki puslujacy, goracy kutas w ustach ...

Gość Alicja z kraaainy...
Ale przecież nie każda kobieta lubi to robić... Mi np nie sprawia to żadnej przyjemności, ale od czasu do czasu zrobię, żeby facetowi nie było przykro no i wiem, że on to uwielbia, ale może Twoja dziewczyna nie potrafi się do tego tak zmusić.. wyluzuj i poprostu ja o to zapytaj.

od 3 lat sie pieścimy jednak rzadko może 2razy na miesiąc jak dobrze pójdzie z racji że nie ma gdzie. Czy się bawiła? no dwa razy mi już loda zrobiła i zawsze po mówiła że jej sie to podoba.

Gdyby jej się podobało - robiłaby to częściej.. może poprostu nie wie jak ma ci powiedzieć, że robienie loda wcale nie jest takie ekstra?

po 4 latach bycia razem nie potrafi mi czegos powiedziec? dziwne

Moja sioostra przez 7 lat małżeństwa udawała orgazm, więc jak widzisz... można nie mówić, żeby nie zrobić przykrości... dla mnie to głupie, ale różni są ludzie.

Gość bnhhgj
w sumie ja tez nie lubie robic loda...

Gość bnhhgj
moj facet strasznie nad tym ubolewa...

Gość Ajron na rezerwie
pewnie wchodzi jej między zęby, stąd pewien opór

No dla mnie tez głupie, nawet idiotyczne. Na gg mi napisała że chciała tego rano, chciała jak przyszedłem ale potem to uciekło, tak po prostu. Dodam że atmosfera nie zmalała więc nie miała powodu żeby jej chęc zmalała.

Gość Ty Gównojadzie
nie masz dziewczyny, nie traktujesz jej jak człowieka, tylko poszukałeś sobie narzędzie do seksu, nie chesz używać własnej łapki frajerze??? mam nadzieję, że kopnie Cię myślący spermą fiucie w dvpsko i znajdzie sobie fajnego chłopaka

Bo Ty o tym najlepiej wiesz :)

Gość do autorrrrrrrra
kochasz ja?? a dlaczego tak bardzo ci zalezy na tych pieszczotach?? pytam zupelnie bez zlosliwosci, po prostu chce cie zrozumiec :)

ponieważ dla mnie związek nie opiera się jedynie na miłości ale również na udanym seksie.