Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 250ml

Dziwna narośł na wardze sromowej

Polecane posty

Gość 250ml

Dziś rano wyczułam takie dziwne zgrubienie, taka kulka po wewnętrznej stronie wargi. Do lekarza moge pójść dopeiro w poniedziałek. Ktoś moze miał coś podobnego? Moze to opryszczka?

Gość maeksa
prawdopodobnie zakazenie mieszka wlosowego. jesli pod spodem nie wyczuwasz takich jakby grudek, tylko zgrubienie to mieszek wlosowy

Gość 250ml
Nie. To mam czy wyjściu do pochwy, na wewnętrznej stronie wargi mniejszej więc to raczej nie będzie zapalenie mieszka włosowego. W tym miejscu już nie mam włosków.

Gość maeksa
wiec to pewnie cysta. poczekaj kilka dni jesli nie zejdzie idz do lekarza po masc. nie probuj wyciskac bo Ci sie zrobi ognisko zapalne i bedziesz miala tego wiecej.

Gość 250ml
Teraz sobie przypomniałam, że wczesniej ta kulka była mniejsza. Że coś tam wyczuwałam przy myciu ale to było maleńkie, nie większe niż 1mm. A teraz juz spora kulka, kilka razy większa niż poprzednio, zdążyla urosnąć, wiec coś jest na rzeczy. Jest głeboko umiejscowiona, trudno mi jest jej się przyjrzać.Jak dotykam to czuję ból, wiec gdyby nie to nawet nie wiedziałabym, że coś tam mam.

Gość o matko polko
miałam coś takiego kiedyś. to była taka idealnie okrągła kulka jakby pod skórą. i trochę bolała przy dotykaniu. Po jakiś 2 tygodniach sama się rozeszła i śladu po niej nie ma. Ciekawe co to było.

Gość tez to mialam
jakby wrzod czy cos-samo zniknelo:))

Gość hmmmm.......
ha haha głupie baby, to pryszcz, wyciśnij i zejdzie! xD