martysia_m 0 Napisano Maj 22, 2009 W tym tygodniu bylam u ginekologa bo od miesiaca miałam plamienia... Ginekolog zbadał mnie, po czym stwierdził ze z szyjka macicy jest wszystko ok, ale cos dzieje sie w macicy... skierował mnie na badanie BetaHCG ktore wyszło mi 1,236... Czy to oznacza ze miałam samoistne poronienie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 22, 2009 to oznacza, że nie ma ciąży. Po tym nie poznasz, czy było poronienie bo beta jest nieciążowa. I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_m 0 Napisano Maj 22, 2009 achaś, kompletnie nie wiedziałam jak czytać ten wynik. Wiec skoro beta jest nie ciążowa to ciąży nie było, czyli na to wszystko wskazuje ze nie bede go miała. Dziękuje za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_m 0 Napisano Maj 22, 2009 achaś, kompletnie nie wiedziałam jak czytać ten wynik. Wiec skoro beta jest nie ciążowa to ciąży nie było, czyli na to wszystko wskazuje ze nie bede go miała. Dziękuje za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjjjjj Napisano Maj 23, 2009 ciąża jest kiedy beta jest powyżej 5 - takie przeważnie są normy - u ciebie jest malutka więc ciazy niema ani też niebyło bo jeśli byś poroniła to wysoki poziom bety jest jeszcze do 2 tygodni po poronieniu - więc to nie tu lezy przyczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach