Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra_z_Mazur

Jestem uzależniona od seksu

Polecane posty

Zdałam sobie z tego sprawę właśnie. W sumie to nic takiego, ale właśnie facet mnie zostawił, bo go wielokrotnie zdradzałam z innymi. I ciągle mam chcicę...

Gość boyzone69
do dawaj tutaj ty szmato to cie ra r u ch a m :)

Gość kkkkkkkkkkkk
dziwka jebana, napewno dawalas brudasa

Gość zizuziza
No ja też tak mam.Mam faceta i kochanka!Mogłabym seks uprawiać non stop!! Np wczoraj!Rano zbudziłam mojego mężczyznę na seksik.Potem przd wyjściem znow to zrobiliśmy.Poszłam sobie...do kochanka a u niego z nim 6 rzy.Potem na wieczór z partnerem znowu...3 razy! A jak kochają mnie oboje...hihi!Ja jestem zdowolona!

Gość Franciszka_33
Ty Ziziunia mało prawdopodobne kiedyś probowałam z moim facetem, kto pierwszy wypadnie i niestety nie dałam rady

Franciszka, róznie bywa, kazdy przeciez jest inny, i z róznymi sie spotyka. @ zizuziza czyli ile orgazmów dziennie? bo się zgubiłem.. :D

Gość zizuziza
222 No wczoraj 11 seksików.Ale nie wszystkie z orgazmem :( Natomiast dziś były dwa :) I żeby nie było!Nie robię tego dla sportu czy rekordu jakiegoś1Seks jest czymś niesamowitym i uwielbiam ten stan!

ależ ja nic nie mówię... :) interesuja mnie bardziej .. kwestie techniczne. :classic_cool: jestem badaczem :classic_cool:

Gość zizuziza
222 To co byś chciał konkretnie zbadać???

zasadniczo interesuja mnie orgazmy kobiece, ale pełen program badań rozpocznę za jakis czas.. w, mam nadzieję, w miare niekrępujących warunkach ...:D