Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena1987

Czy iść do znajomego ginekolog

Polecane posty

Witam, Mam dylemat. Mam znajomego bardzo dobrego ginekologa. Jest to bardziej znajomy mojej mamy. Odbierał mój poród ;) a sama widziałam go parę razy w życiu, ostatni raz jako 17 latka (teraz mam 22 lata). Mam trochę problemów ginekologicznych, dotąd żaden gin mi nie pomógł w pełni. Zastanawiam się czy iść do niego, ma bardzo dobry sprzęt, przyjął by mnie bezpłatnie, no ale... nie wiem, czy to wypada? Dodam, że moja mama normalnie do niego chodzi, bo uważa, że lekarz to lekarz...

Moim zdanie twoja mama ma racje,ja bym sie nie zastanawiala na twoim miejscu tym bardziej ze jest dobry...A wiec glowa do gory i maszeruj do niego!!!

Gość ...---...
Lideczka04 ma racje, nie ma się co zastanawiać, dobry gin to teraz rzedkość.

skoro odbierał Cie, to już widział jak bez gatek wyglądasz ;) Twoja mama mu ufa i do niego chodzi, to też o czymś świadczy.

Gość Mala_09
nie ma sie nad czym zastanawiac, masz problemy dotad lekarze nie pomogli idz do tego jak on nie pomoze to idz do nastepnego... zdrowie najwazniejsze...

Moja zona jest w ciąży i ostatnio czesto bywa u gin. Szkoda że od razu nie poszła prywatnie do gin. bo w przychodni trafiła na jakiegoś strasznego debila. Wiesz, masz sie rozebrać przy gościu a on jakieś głupie odzywki, wymądzanie sie i traktuje Cie jak idiotke....Prawie płakała jak od niego wyszła ale nie chce nikogo straszyć bo do ginekologa trzeba chodzić. Najlepiej popytać koleżanek..... Podobno najlepiej do takich starszych chodzić... odwagi i niczym sie nie martw. To dla Twojego dobra

Gość MA29
dziewczyno nie zwlekaj idz do niego jak jest bdb,specjalista.MAMA MA RACJE AJAK JEST CI W STANIE POMOC-wal smialo

Gość Kamila 23
To może być krępujące, rozumiem twoje opory ale lepiej jeśli to znajomy niz gbur bo takich niemiłych lekarzy gin jest dużo. Lepiej iść do sprawdzonego